Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Salvatore Guliano napisao:
The Answer napisao:Kazem vam ja bre, najvece smece koje postoji u ovom sportu na celu sa najogavnijim, pored Pninija, Rudijem i sa izuzetkom Ibake. Valjda se jos uvek nije asimilovao. I oni sto pre nisu bili gamad sada su to postali
Imacu ogromnu dilemu za koga da navijam.u finalu...
Za Srbiju, neces valjda za Amere protiv nas? :D Salim se :whistle: ja tu dilemu odavno nemam ;)
Korisnikov avatar
By Poska
The Answer napisao:
Salvatore Guliano napisao:
The Answer napisao:Kazem vam ja bre, najvece smece koje postoji u ovom sportu na celu sa najogavnijim, pored Pninija, Rudijem i sa izuzetkom Ibake. Valjda se jos uvek nije asimilovao. I oni sto pre nisu bili gamad sada su to postali
Imacu ogromnu dilemu za koga da navijam.u finalu...
Za Srbiju, neces valjda za Amere protiv nas? :D Salim se :whistle: ja tu dilemu odavno nemam ;)
+1
"Nemamo to pravo da kažemo koga želimo u polufinalu i za nas će biti čast da igramo protiv bilo koje od ove dve ekipe. Ako me pitate lično, želim Španiju, jer je to najbolji tim. Morate da pobedite najbolje da bi postali najbolji, to je jednostavno" zaključio je Đorđević.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pricali smo da Brazil ima 3 NBA centra. Ali realno kad se razmisli sve su to NBA igraci, ali niko od njih nije klasa u napadu. Svi uglavnom sluze kao defanzivci u svojim ekipama. Niko nema ledjnu tehniku na zavidnom nivou. Mozda je Nene malo bolji od ostalih.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Uskoro da vidimo protivnika.
Vise bih voleo eventualno iznenadjenje da Francuska pobedi Spaniju,pa da im vratimo za onaj poraz.
GAZI!!!
By horog
GetBuckets napisao:Uskoro da vidimo protivnika.
Vise bih voleo eventualno iznenadjenje da Francuska pobedi Spaniju,pa da im vratimo za onaj poraz.
GAZI!!!
Ко год да добије треба да му вратимо за пораз.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]