grobar sa kosova napisao:Sto se tice klipa utakmica se igrala 2 dana posle nove godine,dakle totalno nebitna utakmica!Ako je Kari vrhunski igrac zasto nikad nista u zivotu nije uradio sa Golden stejtom,jedan put je usao u plej of i odmah ispao.Bitno je da ti napises da se neko blamira i to po automatizmu bi trebalo da bude tako kako ti napises!Sta zelis da postignes ovim sa Karijem nije mi jasno?Mozda ti je neki ljubimac ali ono sto on izvodi mene podseca vise na Harlem Globetroterse nego na ozbiljnu kosarku.Totalno nezobiljan igrac po meni,plus kesa u odbrani,moze da ga napuni ko god hoce.
Meni su Globtrotersi simbol za mangupe i finte, a Kari deluje tako fino i krhko da više liči na nekog evropskog šutera...
A Kari je bio u plej-ofu i prethodne godine
Dvaput od pet sezona koliko je u ligi, nije baš ni tako loše. Ima 26 godina, tek ima da igra (ako mu izdrže članci).
Dečko je na najboljem putu da postane najbolji trojkaš ikad:

Sad, moglo bi se reći da ima i prednost u odnosu na stare majstore zbog načina na koji se igra, generalno se postiže više trojki nego ranije. A opet, ne verujem da li je iko drugi imao
shotchart bez i jedne crvene mrlje... Dečko je stvarno kompletan šuter, bez slabe tačke...
Žao mi je što nije tako dobro igrao na ovom prvenstvu. Generalno je loše šutirao, netipično za njega, pa naši ljudi neće videti kakav je on car inače. Valjda je navikao da više igra, da više ima loptu u rukama, ne znam...
Mada je ipak Meksiku dao 6 trojki za 25min, nije ni to za bacanje...