Stare teme
By Srđan O.
@Ultra kosarka Ok, to stoji naravno, ali sto su onda Spanci dziberi kada to urade a ovi nisu ? Ajde, da vidim u cemu je razlika... A Spanci nisu ni Egipat ni Senegal ni Iran isli da nabijaju na ovom SP... Niti su ijednu ekipu krenuli da kantaju na +20 kada ovi i psihicki i fizicki padnu kao ova gorespomenuta stoka... Ili da se sile na rezervama... Mislim da je manji greh dobacivanje sudijama, trashtalk nego osnovno nepostovanje protivnika...
Poslednja izmena od Srđan O. u Uto Sep 09, 2014 11:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MileBL
grobar sa kosova napisao:
MileBL napisao:@Grobi

Kako objasnjavas igre genija Rodrigeza u finalu El protiv Rajsa i polufinalu EP protiv Parkera.
covek je doktor kosarke,najbolji plej u zadnjih 20 godina uz Sarasa ali nije on kriv za poraz od Makabija i za to sto je Spanija bila mnogo oslabljena ali je Rogrigez imao 11 poena,9 asistencija i 6 skokova.On ne moze da igra sam.Nije tipican napadac mada i sut imao izvanredan ali je vrhunski igrac,umetnk.@Mile verovatno aludiras na to da je Teo bolji od Rodrizgeza?

Na isti nacin kao sto su mu se usrali u facu Parker i Rajs tako ce uraditi Irving, Kari, Rouz i ostali americki bekovi i ne samo njemu veci i Navaru i Rodrigezu.

Sto se tice Tea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa gde njega nadje u prici izmedju Spanaca i Amerikanaca
Pa nije Rodrizgez defanzivna zver pa da cuva atletski mocnije igrace ali je doktor kosarke,profesor,umetnik...Ameri su nadmeni bez ikakvog pokrica,ovo je najgori ali ubedljivo najgori drim tim ikada.Ponavljam sve ispod 15-20 razlike za Spance bilo bi prvorazredno iznenadjenje za mene.Bracu Gasol nema ko da cuva,mogu samo da skupljaju u odbrani i bice surovo kaznjeni jer su spanci mnogo bolji suteri.
Korisnikov avatar
By Peja
grobar sa kosova napisao:Pa nije Teodosic defanzivna zver pa da cuva atletski mocnije igrace ali je doktor kosarke,profesor,umetnik...Ameri su nadmeni bez ikakvog pokrica,ovo je najgori ali ubedljivo najgori drim tim ikada.Ponavljam sve ispod 15-20 razlike za Spance bilo bi prvorazredno iznenadjenje za mene.Bracu Gasol nema ko da cuva,mogu samo da skupljaju u odbrani i bice surovo kaznjeni jer su spanci mnogo bolji suteri.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Srđan O. napisao:@Ultra kosarka Ok, to stoji naravno, ali sto su onda Spanci dziberi kada to urade a ovi nisu ? Ajde, da vidim u cemu je razlika... A Spanci nisu ni Egipat ni Senegal ni Iran isli da nabijaju na ovom SP... Niti su ijednu ekipu krenuli da kantaju na +20 kada ovi i psihicki i fizicki padnu kao ova gorespomenuta stoka... Ili da se sile na rezervama... Mislim da je manji greh dobacivanje sudijama, trashtalk nego osnovno nepostovanje protivnika...
Meni je veće nepoštovanje ono što španci rade, vode 20 razlike i na svaku odluku sudija mašu rukama, komplet stručni štab i igrači. Uz to sve i protivnicima imaju uvijek nešto reći.
Da ne dužimo dalje, neću ja tebe ubjeđivati da sam ja upravu, ali se ne slažem ni sa tobom.
I dream team je bio 92, ovo je samo novinarsko naduvavanje da svi nalože protiv njih. Jesu oni i dalje najbolji, ali ne mogu pomirisati timu iz 92.
By Srđan O.
Ma naravno, forum i jeste da svako kaze svoje misljenje, a ne da ubedjuje ostale u to... Meni je to mnogo manje iritantno nego ovo, tebi je suprotno, we'll agree to disagree :D
By Moneymaker
U tom potencijalnom finalu USA-SPA ključno će biti kako će se sudije postaviti..U smislu ako dozvole kontakt i jaču igru onda je USA u prednosti jer su američki bekovi dosta fizički jači i atletski moćniji u odnosu na bekovsku liniju Španije jer će ih Ameri ugušiti..Ako sudije budu nasjele na glumatanja i budu podlegli pritisku domaćina pa im budu sve i svašta svirali onda je Španija bliža pobjedi.

EDIT:Kada smo već kod sudija je li se meni čini ili niti jedan sudija iz bivše SFRJ nije sudio ovo SP!?Nisam ispratio mnogo utakmica ali,evo,bližimo se završnici ali ne vidjeh nigdje Beloševića,Pukla,Vojinovića...Ono što sam gledao je bio blagi užas što se tiče sudija koji potiču iz "tradicionalnih košarkaških velesila" i njihovog suđenja :roll:
Poslednja izmena od Moneymaker u Uto Sep 09, 2014 11:51 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne,Teodosic ne moze u istu recenicu sa Rodrigezom,mozda slicni igraci po stilu igre ali je Rodrizgez daleko ozbiljniji igrac,bolji asistent i bolji suter.A i nije nikad upropastavao direktno svoje timove.Sto se tice amera nemaju ni jednu zvezdu i vrhunskog igraca sem Rouza ali on je daleko,daleko u padu sorme.Prosecni i solidni igraci tipa Kari,Harden,Tomspon,Gej,Irving,Farid,Dejvis i ispod prosecni tipa Kasinsa,Plumla,Dramonda nisu ni za 5-u postavu drim tima.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]