Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
SinisaBL napisao:jel neko komenterisao onu tezu edina avdića da bi ova španija lagano dobila jugoslaviju 90-tih? ja se slažem da bi možda dobili tim iz argentine 90-te, ali teoretski kada bi se okupila ekipa u najboljim godinama, npr. 95-96-te (đorđević. danilović. kukoć, rađa, divac) mislim da bi bilo dosta naizvjesno.
Nikad nisam voleo ovakva poredjenja, nemoguca za dokazati. Drim tim iz 1992 protiv onog iz 2012. Gomila SBBKBB, da ne pricamo o tome da ni igra vise nije ista. Jedino o cemu moze da se prica ja ono famozno USA-SFRJ u Barsi 1992, da se desilo... a da se desilo dobili bi Ameri.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gale napisao:...Jonas bi spoznao savršenu sreću kada bi igrao u timu sa Teodosićem.
Lepo receno. Mada, spoznao je on vec tu vrstu srece, secas se kako ga je Sarunas hranio zicerima.
Lika napisao:Ma ovi Spanjolci bi izgledali kao juniori protiv one Jugoslavije, kakva usporedba uopce.
No doubt.
Cak mislim da bi imali slabe sanse i protiv sadasnje "Jugoslavije" i "SSSR".
@Sinisa, Avdic je rekao obrnuto, ne bi Spanija dobila jer Drazen i Kukoc na odbranu Navarro-Rudy, smijesno :D
Korisnikov avatar
By Peja
Nisu mi AMeri nesto ubitacni

Da igra slovencima Erazem umesto uplasenog Mihe bio bi egal poluvreme

Strasno koliko ih ubija Zupan , celu ekipu , oni sve lepo urade on se usere, boji da sutne, ne moze skoci, ne moze bacanja da pogodi uvuce strah i zebnju u celi sastav
By SinisaBL
objektivni_navijac napisao:@Sinisa, Avdic je rekao obrnuto, ne bi Spanija dobila jer Drazen i Kukoc na odbranu Navarro-Rudy, smijesno :D
možda je kasnije sam sebe demantovao, ali ja sam ga slušao na podcastu sa ivanom ognjanovićem i rekao je da sumnja da bi jugoslavija dobila.
potražiću, mislim da sam čuo obrnuto mada nije mi memorija pouzdana...

inače generacija koja bi dobila Amere barem jednom, je ona pred kraj sedamdesetih sa nevjerovatnim šuterima, Ćosić, Kićanović, Slavnić, Dalipagić, Delibašić, pa jedan Varajić je bio zakucan na klupi a kakav je samo igrač bio itd. :)
Korisnikov avatar
By J.Erving
Spanci jesu jaki, ali dovoljno je pogledati poslednjih nekoliko godina, imali su i opasne kikseve. Kurcenje na slabim do osrednjim ekipama im je trade mark, ali sumnjam da bi nesto mogli da urade protiv jugoslovenskog tima. Cak i danas bih smeo da stavim pare na ekipu Jugoslavije, kad bi uzeli najbolje iz svih timova nasih nesretnih banana drzavica. Spance je sa takmicenja izbacivala Srbija sa podmladjenim timom, Dirk im je cini mi se sam pokazivao gde im je mesto, a ko zna sta sam jos zaboravio. U svakom slucaju, nisu ni blizu dominantni kao sto su Plavi nekad bili.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]