Stare teme
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Kako ide ona teoriija tesko je jedan tim pobediti dva puta na istom sampionatu. :think:
Znaci dobijamo Brazil Spanci gube od Francuske, pa mi dobijamo Francusku a sa Amerikama sta bude :lol:
Vraćam se opet na komentatore. Ovaj uništava svaku draž utakmice.
I šta je s našim komentatorima i njihovim viđenjem godina?Do 22.godine igrači su mladi i perspektivni,a već sa 30. su rage matore pa se iščuđava ovaj ignoramus kako to da Guler tako brzo trči. Pa nije bakica iz parka jbte!
MookieBlaylock napisao:Vraćam se opet na komentatore. Ovaj uništava svaku draž utakmice.
I šta je s našim komentatorima i njihovim viđenjem godina?Do 22.godine igrači su mladi i perspektivni,a već sa 30. su rage matore pa se iščuđava ovaj ignoramus kako to da Guler tako brzo trči. Pa nije bakica iz parka jbte!
http://www.rtvuzivo.com/federalna-tv-sarajevo/
Korisnikov avatar
By Gale
Odgledao sam drugo poluvreme utakmice Litvanija - Turska.
Navijao sam za Litvance, jer 1) posle 2010. nije moguće da navijam za Turke, a da mi prethodno pod nokte nisu zabijeni klinovi i 2) imao sam tri Litvanca u fantasy timu. Obaveza da njih menjam u isto vreme ( što bih morao da je LIT poražena) bi me dovela u nezgodnu poziciju. Kao da nije dovoljno nezgodno biti 12.

Elem. Živ sam se pojeo što nisam odgledao celu utakmicu, izgleda da je bila čudnjikava. Litvanci su, npr. izveli 11 slobodnih bacanja, ali od toga 6 u poslednjih minut i po ( opravdano. Turci su tada pokušali sa penal završnicom ). Izgleda da je ključni čovek za Turke bio Ašik, ali u vreme kada sam počeo da gledam, on je već bio dosta pasivan.

Obratio sam pažnju na Valenčijunasa, njegovu igru, kretanje bez lopte...i mogu da kažem : Jonas bi spoznao savršenu sreću kada bi igrao u timu sa Teodosićem.
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:Odgledao sam drugo poluvreme utakmice Litvanija - Turska.
Navijao sam za Litvance, jer 1) posle 2010. nije moguće da navijam za Turke, a da mi prethodno pod nokte nisu zabijeni klinovi i 2) imao sam tri Litvanca u fantasy timu. Obaveza da njih menjam u isto vreme ( što bih morao da je LIT poražena) bi me dovela u nezgodnu poziciju. Kao da nije dovoljno nezgodno biti 12.

Elem. Živ sam se pojeo što nisam odgledao celu utakmicu, izgleda da je bila čudnjikava. Litvanci su, npr. izveli 11 slobodnih bacanja, ali od toga 6 u poslednjih minut i po ( opravdano. Turci su tada pokušali sa penal završnicom ). Izgleda da je ključni čovek za Turke bio Ašik, ali u vreme kada sam počeo da gledam, on je već bio dosta pasivan.

[highlight=#ffff80]Obratio sam pažnju na Valenčijunasa, njegovu igru, kretanje bez lopte[/highlight]...i mogu da kažem : Jonas bi spoznao savršenu sreću kada bi igrao u timu sa Teodosićem.
И ја, и просто сам запањен да се тај момак пре две године искрено радовао када је један Бешовић напустио терен због пете личне... А погледај сад њега, а Бешке је кошаркашки мртав...
By SinisaBL
jel neko komenterisao onu tezu edina avdića da bi ova španija lagano dobila jugoslaviju 90-tih? ja se slažem da bi možda dobili tim iz argentine 90-te, ali teoretski kada bi se okupila ekipa u najboljim godinama, npr. 95-96-te (đorđević. danilović. kukoć, rađa, divac) mislim da bi bilo dosta naizvjesno.
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]