Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Gaja napisao:Tebra, sto se tice odbrane, ja se vodim, ko si ti da mene predjes ili prediblas??! Tom odbranom pokazujes nekom da nije bolji tebe!!!
+1
Odlicna zamisao :-D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine napisao:Drugari tatatatirci, meni je stvarno drago što se družite tako lepo, ali da vas zamolim da ovakve razgovore vodite na košarkaškoj ili običnoj svaštari, ipak na ovoj temi ima jako dobrih i vrednih postova koji se sada gube u gomili oftopika.
Brisi slobodno
Korisnikov avatar
By Antoine
Salvatore Guliano napisao:
Antoine napisao:Drugari tatatatirci, meni je stvarno drago što se družite tako lepo, ali da vas zamolim da ovakve razgovore vodite na košarkaškoj ili običnoj svaštari, ipak na ovoj temi ima jako dobrih i vrednih postova koji se sada gube u gomili oftopika.
Brisi slobodno
Da sam hteo, obrisao bih bez da ikoga pitam za dozvolu. Ovako je ostalo na prijateljskom dogovoru, umesto na moderatorskom upozorenju, ako je to ok?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lepo je to, ali ovo nam je jedna od ozbiljnijih tema na forumu, bilo bi dobro kad je ne bi spamovali zajebancijom.
By objektivni_navijac
jer je unikatan, mislim da je klincima među omiljenim igračima, iako bi bilo pogrešno imitirati ga :)
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
GetBuckets napisao:Evo sta su napisali za moje roditelje o meni haha :-D
XXXXXXXXXXX ('99)
Levoruki bek.Moze da odigra i na poziciji plejmejkera.Dobar dribling.Vuce udesno.Solidan dribling levom rukom.Brza prednja i srednja promena kojom izbacuje protivnika iz balansa a zatim ulazi u njegovu liniju kretanja.Iznudjuje mnogo faulova.Ne bas sjajne fizicke predispozicije.Nadoknadjuje ih eksplozivnoscu,brzinom,i igra glavom.Visok 181cm.Tezak 70 kg.Brz prvi korak,probija odbranu.Hrabar na ulazu bez obzira na visinu.Drugom rukom stiti loptu.Fintira sut i polazak u dribling.Ne boji se visokih igraca.Lider na terenu uprkos igri sa 3 godine starijim i fizicki dominantnim igracima.Psihicki stabilan igrac,posle loseg napada ili blokade ostaje smiren.Ne ulazi u problem sa licnim greskama.Cesto ne zrtvuje faul da prekineuo kontru.Nekonstantan u odbrani.Kad je igra igra n granici faula,cesto udvajajuci na polovini.Odlican kradljivac lopti.Ulazi u liniju pasa.Sam
vuce kontru.Gleda da prvo poentira pa tek onda asistira.Veoma brz.Obilazi odbranu u kontri.Cesto vuce preko celog terena.Dobar sut za 3 poena.Cesto poziva dupli blok da bi sutnuo iz kretnje.Dobar sut za dva poena.Dobar procenat bacanja mada nekonstantan.Nervira se posle promasaja.Los u pik end rolu.Rizikuje sa pasovima jednom rukom iz driblinga ili bejzbol pasom.Ulazi u crne minute tokom kojih ima probleme sa izgubljenim loptama,sutem ili organizacijom.Brzo se vraca.Bodri ekipu.Glasan na tajmautu.Propusta prilike da upise asistenciju zbog zelje da sam poentira.Dobar u skoku,agresivan iako nizak.Dobar igrac koji moze mnogo da napreduje.Treba imati u vidu da vec igra sa 3 godine starijim igracima.
Haha sta kazete?
Jel vas podsecam mozda na nekog igraca po ovome? :-D :-D
I iz najbolje namere upozorenje da "ne trujete" temu cakulanjima,ovo je ozbiljna tema,nije igraonica za predskolsko...Dakle,momci sto rece Antoine,svidja mi se sto se lepo druzite ali imate svastaru pa cepajte...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
ABA fantasy

Kakva je to buzgetina, gledam druže nemoguće stvar[…]