Stare teme
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Salvatore Guliano napisao:
GetBuckets napisao: Kad sutnemo loptu jel se vidi odakle smo i koje vere nacije jezika?
Bravo !
Hvala ti!
Pa to je neko moje misljenje da postoji odlican,dobar,i ne bas dobar igrac.
I kad pogodi neko ne verujem da se vidi dal je Hrvat,Srbin ili Senegalac?
Ista stvar bitno da pogodi.
Laffayete velika ubleha, meni je prvi krivac za "neuspjeh"...

Hrvatska se i bez Tomića primakla na šut za vodstvo, jebiga, nekad pogodiš nekad ne :)
Pošto je tema SP posvećena 2/3 Hrv pa da i ja nešto doam...
Repešu sam cijenio kao trenera.Sada već počinjem da sumnjam.Ali evo neki moji utisci o Hrvatima na ovom SP:
1)Repeša
Čovjek je igrao cijelo SP sa devet igrača!!!!Ova zadnja utakmica je samo posljedica nekih njegovih taktičkih zamisli.Čovjek nije imao ništa spremljeno za Francuze.Pa Hrvatsku su u utakmici držao individualni kvalitet Bogdanovića i Tomića.Ne znam je li neko primijetio da su ta dva igrača postigli 44 od 64 koša Hrvatske!!!!Sva njegova taktika se svodila na daj loptu Bogdanoviću ili spusti na Tomića.

2)Tomić
Već sam pisao da je tragedija za Hrvatsku što Tomić,dva puta zaredom član prve petorke EL nije iskorište ni 10 % od onog koliko bi mogao.To je dokazao ovom utakmicom.

3)Bogdanović
Ovim je razuvjerio sve one koji su sumnjali da može da igra u NBA

4)Plej
Razumijem ja da Hrv nema pleja i da mora da angažuje stranca.Ali kako već drugu godinu za redom biraju nekog ko ne donosi kvalitativnu prednost na terenu.Ovako kako je Lafajet odigrao mogao je skoro svaki aerički plej.Mogli su da nađu nekog puno kvalitetnijeg.Možda Kinsija :D :D :D
Korisnikov avatar
By Poska
Čarls Bukovski napisao:Pošto je tema SP posvećena 2/3 Hrv pa da i ja nešto doam...
Repešu sam cijenio kao trenera.Sada već počinjem da sumnjam.Ali evo neki moji utisci o Hrvatima na ovom SP:
1)Repeša
Čovjek je igrao cijelo SP sa devet igrača!!!!Ova zadnja utakmica je samo posljedica nekih njegovih taktičkih zamisli.Čovjek nije imao ništa spremljeno za Francuze.Pa Hrvatsku su u utakmici držao individualni kvalitet Bogdanovića i Tomića.Ne znam je li neko primijetio da su ta dva igrača postigli 44 od 64 koša Hrvatske!!!!Sva njegova taktika se svodila na daj loptu Bogdanoviću ili spusti na Tomića.

2)Tomić
Već sam pisao da je tragedija za Hrvatsku što Tomić,dva puta zaredom član prve petorke EL nije iskorište ni 10 % od onog koliko bi mogao.To je dokazao ovom utakmicom.

3)Bogdanović
Ovim je razuvjerio sve one koji su sumnjali da može da igra u NBA

4)Plej
Razumijem ja da Hrv nema pleja i da mora da angažuje stranca.Ali kako već drugu godinu za redom biraju nekog ko ne donosi kvalitativnu prednost na terenu.Ovako kako je Lafajet odigrao mogao je skoro svaki aerički plej.Mogli su da nađu nekog puno kvalitetnijeg.Možda Kinsija :D :D :D
Е, он је баш плеј. :)
@gb potpisujem ali malo je onih koji dele nase misljenje, pogotovo medju mladjim generacijama.

@objektivni
Pa da ni lafajet nije taj igrac kao sto rekoh taj plej koji im treba a treba im neko ko moze lepo da vrti sa Tomicem i da dobro razigrava bb darija rudeza...
Mislim da ih je Roko skroz zavio u crno i da im je on trulez u ekipi. Voleo bih da cujem @pp ili @cibosovo misljenje o tome
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Svaka cast komsije niste se obrukali.Navijao sam za vas svom snagom kad god ste igrali.Dobro ste igrali i ne treba da vas je sramota.Francuska se uplasila vas.Nadam se da cu se sresti sto skorije i odigrati protiv vas bar ovih mladjih Hezonja,Dario...
Jebiga to je kosarka,nekad pogodis nekad ne,ali najbitnije je da das sve od sebe.
Svaka cast jos jednom!
Sad da vidimo sta susedi Slovenci mogu?
Napred Slovenija!!
neki dan kad sam govorio kako je Tomić jako loš, izgovor je bio kako Repeša ga ne stavlja u pick igru gdje je najjači, sad kad konačno nešto odigra leđima, opet se Repeša krivi zašto ga nije dovoljno hranio loptama na niskom postu. Eh :)

Rudež i Simon zajedno 2 od 11 za tri, a većina šuteva nije ometana, jako sam razočaran Pejserom...
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]