Stare teme
Korisnikov avatar
By GetBuckets
E al me nervira ovaj komentator za ovakvu ekipu koja se vratila sa ivice provalije do suta maltene za produzetke da kaze da nema pobednicki mentalitet samo jer je Hrvatska?
Stvarno ne razumem fazon Srba daj Boze da Hrvatska ispadne i obrnuto naravno.
Kad sutnemo loptu jel se vidi odakle smo i koje vere nacije jezika?
Korisnikov avatar
By Jomer
Bas mi je drago zbog Lovernja, decko razbio i danas, Batum da je ubacio nesto sa distance odavno bi ovo bilo gotovo, repesa konj vadi Tomica koji je spustio razliku, ubacuje nisku petorku da bi ispucavali trojke, kocka mu se nije isplatila
Korisnikov avatar
By GetBuckets
E da Karabu ili bilo ko sa ovog foruma je za ovog smornog komentatora profesor doktor akademski master kosarke.Pa napravi bre bolju analizu o Metalcu nego ovaj za 2 sata sve sto isprica o celoj Francuskoj i Hrvatskoj.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Meni puko starim na minut pre kraja i ja mislio gotovo sve, batali da tražim drugi. Kad vidim sad da bila frka na kraju.
Stvarno se ne da Hrvatima pa to ti je...
Korisnikov avatar
By kontrabas
Eto, pogodio da će Bogdanović da ide na 20+. Al na kladionici dozvoljena samo opklada na Tomića. :doh:
Žali boga Francuska za ovog trenera. Pa on u zadnjoj četvrtini umire na terenu. Vidi da imaju problema da ubace loptu igru, vidi da je preigrao Hertela. Dali on ubacuje Dioa kao drugog pleja? Naravno da ne. Hrvatska krade loptu a umalo je nisu ukrali i posed pre toga i dva poseda pre toga. Bogdanović pogađa trojku i Hrvatska je prišla na 2. Da su Francuzi izgubili utakmicu, on bi bio krivac. Takođe, kada se Tomić razigrao, on ne vraća Lovernja u igru iako ga on najbolje čuva. Stvarno ne znam iz kog razloga je on na klupi Francuske. Francuzi i prošli šampionat dobili na svoj trud i zalaganje, uprkos treneru.
Korisnikov avatar
By Gale
Jomer napisao:Bas mi je drago zbog Lovernja, decko razbio i danas, Batum da je ubacio nesto sa distance odavno bi ovo bilo gotovo, repesa konj vadi Tomica koji je spustio razliku, ubacuje nisku petorku da bi ispucavali trojke, kocka mu se nije isplatila
I ja sam se pitao koju taktičku genijalnost propuštam. Taman je počeo da ih razbucava Tomić.
Bogdanović je stvarno tata, mada je posrljao na kraju.
Korisnikov avatar
By J.Erving
E treba u jos manje obore da se podelimo, pa da igramo protiv ekipa iz zemalja koje imaju 10 puta vise stanovnika nego mi.
Sto rekose oni Milovi kod Masana:"Kad budemo samostalni, Zeta ce u Kup sampiona!"
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]