Stare teme
Korisnikov avatar
By J.Erving
Kako bre covek da da ostavku, i zasto, pa tek je dosao? Ne znam koji bi to strucnjak sa ovoliko povreda i otkaza od ove reprezentacije napravio strah i trepet. Sta se to od njega ocekivalo a da je vec uoceno da nije u stanju da ispuni? Sto se mene tice, i da ne prodje prvu eliminacionu, ja bih mu dao da nastavi. Ne moze instant rezultat, i ne treba nam uostalom nesto za jednokratnu upotrebu, a savrsena i vecna resenja ne postoje.
Korisnikov avatar
By Kure
miki napisao:
Gaja napisao:Kako spreciti namestanja? Jos ovako smesna? Gledajte odbranu u drugom poluvremenu!
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Nije mi jasno zasto njima poraz odgovara.Fora je da se izbegne 1. i 3. mesto u grupi da se ne bi islo na Ameri u 1/4.
Jel se gleda kos razlika ili medjusobni dueli ?
.
Ни мени није јасно зашто су "намерно" изгубили... Ако Литванија изгуби свеједно су други...
Да су добили и да ЛИТ добије СЛО онда се формира круг од три репрезентације са 4:1, где би АУС имала шансе за 2. или 3. место јер из два меча имају скор 1:1 и кош разлику -3. СЛО тренутно има +10, а ЛИТ -7 (пре вечерашњег меча), што значи да ЛИТ треба да их набије бар 9 разлике да би била прва.

Мени се чини да су они изгубили јер су проценили да ће и уз пораз бити други што им гарантује победа СЛО са било којом разликом.

ЕДИТ:
Свакако би више шансе за друго место имали да су данас победили јер онда не би били други само уколико ЛИТ победи СЛО од 5 до 12 разлике. Све више или мање од тога би им гарантовало друго место. Као и победа СЛО са било којом разликом, као што сам већ написао.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Šta rade ovi Slovenci (samo 2p u zadnjoj četvrtini); sjebaše mi tiket. :shifty: :shifty:
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.fiba.com/ls/#6241&BKM400D13
2 поена дали у 4-ој и то дали тек у последњем минуту и то је то!
Korisnikov avatar
By Kure
Турска друга, а требали су испасти јуче против Финске... Не верујем како те људе сере...
Korisnikov avatar
By kontrabas
Poska napisao:http://www.fiba.com/ls/#6241&BKM400D13
2 поена дали у 4-ој и то дали тек у последњем минуту и то је то!
Pa znam. Da ne poveruješ. Da ne uspeju da daju više od 2p u četvrtini. Ovako odoše na SAD, ako prođu 1/8fin, ne znam da li su to hteli.
Dobro što su me izvadili Španija (više od 85,5p) i Grčka (pobeda i -p), inače bi totalno puko na opkladi.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]