Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gaja napisao:Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.
I Angola pobedi Australijance, mislim da su namerno izgubili jer odmarali Inglesa i Bejnsa.
Moreira index 45 i 38 poena. :confusion-seeingstars:
??? Kada su to Hrvati bili uspesni ? Samo u periodu sankcija nase zemlje.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
MILOS OBILIC napisao:
Gaja napisao:Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.
I Angola pobedi Australijance, mislim da su namerno izgubili jer odmarali Inglesa i Bejnsa.
inače se ne spuštam na ovakav nivo rasprave,ali omalovažavajuće je diskreditirati generaciju kukoča,rađe,vrankovića i komazeca koja je osvojila 4 medalje na 4 uzastopna velika takmičenja.

na koncu konca,kad bi se služio tvojom retorikom,srbija ima samo jednu medalju kao samostalna zemlja???
da li taj podatak meni pruža osnovu za omalovažavanje srpske košarke i postavljanje pitanja kada ste to vi pak bili uspješni???
Korisnikov avatar
By Cibos
horog napisao:Филипини победили Сенегал. То одговара комшијама?
Itekako....nego je li bolje biti drugi ili treci...ako drugi onda protiv Francuza, ako treci onda protiv Brazila....samo ne znam ako budemo drugi ili treci sto je bolje za izbjeci Spanjolce ako se prodje 1/8?
By Moneymaker
Pink Panther napisao:
MILOS OBILIC napisao:
inače se ne spuštam na ovakav nivo rasprave,ali omalovažavajuće je diskreditirati generaciju kukoča,rađe,vrankovića i komazeca koja je osvojila 4 medalje na 4 uzastopna velika takmičenja.

na koncu konca,kad bi se služio tvojom retorikom,srbija ima samo jednu medalju kao samostalna zemlja???
da li taj podatak meni pruža osnovu za omalovažavanje srpske košarke i postavljanje pitanja kada ste to vi pak bili uspješni???
@PP
Ne spuštaj se na njegov nivo..Što se tiče njegovog mišljenja i konstatacija..Pa recimo da ga,vjerovatno,samo roditelji uzimaju za ozbiljno ( i to vjerovatno zato što moraju jer im je sin ) Sumnjam da bilo ko ovdje smatra da je on iole ozbiljan poznavalac stanja muške košarke u Evropi i šire ;)
Cibos napisao:
horog napisao:Филипини победили Сенегал. То одговара комшијама?
Itekako....nego je li bolje biti drugi ili treci...ako drugi onda protiv Francuza, ako treci onda protiv Brazila....samo ne znam ako budemo drugi ili treci sto je bolje za izbjeci Spanjolce ako se prodje 1/8?
Bolje vam je biti treći iz razloga što idete na Brazil a poslije na pobjednika Grčka- Srbija (ako Francuzu ne puste Iran), dakle izbjećete Španjolsku.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
milanezija napisao:Verovatno misle da su Litvanci i Slovenci glupi, jer Litvanci ako izgube su treći i promašuju SAD, a Slovenci kao prvi rade isto to. Ne kontam Australijance definitivno.
dakle, nisam pratio, litvi i sloveniji je u obostranom interesu pobjeda slovenije kako bi oba tima izbjegla sad?????

pa na slovence je 2.10 kod nas :shock: tu trpam 100/100 ako je ovaj rasplet točan??
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]