Gaja napisao:Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.??? Kada su to Hrvati bili uspesni ? Samo u periodu sankcija nase zemlje.
I Angola pobedi Australijance, mislim da su namerno izgubili jer odmarali Inglesa i Bejnsa.
Moreira index 45 i 38 poena.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:inače se ne spuštam na ovakav nivo rasprave,ali omalovažavajuće je diskreditirati generaciju kukoča,rađe,vrankovića i komazeca koja je osvojila 4 medalje na 4 uzastopna velika takmičenja.Gaja napisao:Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.??? Kada su to Hrvati bili uspesni ? Samo u periodu sankcija nase zemlje.
I Angola pobedi Australijance, mislim da su namerno izgubili jer odmarali Inglesa i Bejnsa.
DAMIR JAVOR
horog napisao:Филипини победили Сенегал. То одговара комшијама?Itekako....nego je li bolje biti drugi ili treci...ako drugi onda protiv Francuza, ako treci onda protiv Brazila....samo ne znam ako budemo drugi ili treci sto je bolje za izbjeci Spanjolce ako se prodje 1/8?
Pink Panther napisao:@PPMILOS OBILIC napisao:inače se ne spuštam na ovakav nivo rasprave,ali omalovažavajuće je diskreditirati generaciju kukoča,rađe,vrankovića i komazeca koja je osvojila 4 medalje na 4 uzastopna velika takmičenja.Gaja napisao:Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.??? Kada su to Hrvati bili uspesni ? Samo u periodu sankcija nase zemlje.
na koncu konca,kad bi se služio tvojom retorikom,srbija ima samo jednu medalju kao samostalna zemlja???
da li taj podatak meni pruža osnovu za omalovažavanje srpske košarke i postavljanje pitanja kada ste to vi pak bili uspješni???
Cibos napisao:Bolje vam je biti treći iz razloga što idete na Brazil a poslije na pobjednika Grčka- Srbija (ako Francuzu ne puste Iran), dakle izbjećete Španjolsku.horog napisao:Филипини победили Сенегал. То одговара комшијама?Itekako....nego je li bolje biti drugi ili treci...ako drugi onda protiv Francuza, ako treci onda protiv Brazila....samo ne znam ako budemo drugi ili treci sto je bolje za izbjeci Spanjolce ako se prodje 1/8?
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom vratniku.
milanezija napisao:Verovatno misle da su Litvanci i Slovenci glupi, jer Litvanci ako izgube su treći i promašuju SAD, a Slovenci kao prvi rade isto to. Ne kontam Australijance definitivno.dakle, nisam pratio, litvi i sloveniji je u obostranom interesu pobjeda slovenije kako bi oba tima izbjegla sad?????
DAMIR JAVOR