Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Grobar1971 napisao:
Peja napisao:HRvati bi mogli zesce da se samoubiju ako izgube ovo, navijacu za njih svakako
Možda hoće da izbegnu nas, a da idu na Špance :D
+1
Razumno s njihove strane :lol:
By Edibledi
Навијам да Филипини победе данас Порториканце и сутра Сенегалце а онда Шпанце у 1/8 финала.
Шанса је 1:Гугли
Korisnikov avatar
By Kure
Бареа је паклен играч... Ултра-турбо-гига верзија мале Легенде.
Korisnikov avatar
By Duka85
U vezi priče koliko Ameri ne znaju i sl.

Slažem se da su za pojedine segmente opšteg obrazovanja arhiduduci.
Međutim za mene je osnovno merilo koliko je jedan narod pametan zapravo stanje u kojem isti narod živi.
Osim stanja u kojem narod živi takođe mi je interesantno kako taj isti narod reaguje na ono što ga direktno pogađa (npr porast cena i sl.)

Dakle, iz moje vizure nismo baš neko ko treba da kritikuje.

sry for off
Korisnikov avatar
By Kure
На коју фору је Турска изборила продужетак када су губили 4 разлике 15 сек пре краја?
Kako Grci igraju odbranu, svaki kos ko gol. Jedina je mana sto su mahom limitirani u sutu.
Elem, imam neki osjećaj da u reprezetntaciji hrvatske nisu neki međuljudski odnosi. Bogdanović čim ne dobije loptu na niskom postu puše i maše rukama. Repeša ne drži svoje tajmaute, da galami na igrače zbog amaterskih propusta.
Možda je trip, ali mi se tako čini.
Korisnikov avatar
By Kure
Lika napisao:Hrvatska igra ocajno u napadu protiv Grka.
Грчка игра одлично у одбрани против Хрвата. :lol:

Стварно су за мене пријатно изненађење, нисам их гледао до сада на овом првенству... Играју јако и прилично чисто у одбрани, у нападу рационално и без дивљања...што би са Василисом у тиму било немогуће...
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]