Stare teme
divljačka su jer je Marselinju svaka druga za šamara, on kad je izašao Brazil počeo da igra i stiže razliku :)
Korisnikov avatar
By Kure
Ха, ха, а како Гулер гледа судију у фазону "јел' смеш да ми судиш дуплу?"... Наравно не сме...
Korisnikov avatar
By Poska
Сада је још већи жал што Нови Зеланд није добио Турке, а имао их је
Korisnikov avatar
By Kure
Srđan O. napisao:Dva poluigraca dobiju Tursku, ovo svetsko nije normalno tacno....
А Турска је нека величина? Искрено пун ми их је к..... Да не подмићују судије и не "купују" талентоване играча из целог света (највише са Балкана (Прелџић, Осман, Сипахи, раније Јаховић и Кучо), па Иљасова и друштво) не би их било нигде наредних 10 година... Овако ће да таворе у муљу и чекају сваку десету годину да неко такмичење одиграју на свом терену и крађом ураде нешто...
Korisnikov avatar
By The Answer
Kure napisao:
Srđan O. napisao:Dva poluigraca dobiju Tursku, ovo svetsko nije normalno tacno....
А Турска је нека величина? Искрено пун ми их је к..... Да не подмићују судије и не "купују" талентоване играча из целог света (највише са Балкана (Прелџић, Осман, Сипахи, раније Јаховић и Кучо), па Иљасова и друштво) не би их било нигде наредних 10 година... Овако ће да таворе у муљу и чекају сваку десету годину да неко такмичење одиграју на свом терену и крађом ураде нешто...
+1
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]