Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
GetBuckets napisao:A Rasko da unisti Pau-a :-D :-D
To se podrazumeva.. Rasko najbolje partije pruza protiv ovih iz NBA.. :D
By jesus el savior christ
Ja cu da navijam, i da se nadam uvek. Ali realno, omandace nas i jedni i drugi. Cak nesto mislim da ce Brazil vise da nas raskove dok ce Spanci sa obezbedjenim prvim mestom verovatno da kuliraju i nece previse da pritiskaju protiv nas...

EDIT: Da dodam da cu da se molim gore za nas, al da i ovi odozgo kazu da nam realno nema pomoci...
Korisnikov avatar
By Gale
Kako samo gaze, rekao bih da je to poezija, da su mi samo malčice simpatičniji.
Ma...jeste poezija! :D
Pau je neopevano veliki igrač.
Strah me je koliko će nas ugaziti. Postoje jake šanse da Rale KAtić izazove tuču sa Pauom.

Najantipatičniji u toj masi - a to je stvarno uspeh - mi je Ljulj. E, bukvalno kao onaj statista iz Holivudskih filmova, što ima zadatak da svrašava od sreće u pozadini dok Tom Kruz odvaja cicu pošto se vratio sa samoubilačkog zadatka živ. Boranija koja sija od sreće, užas.
Korisnikov avatar
By Peja
Gale napisao:Kako samo gaze, rekao bih da je to poezija, da su mi samo malčice simpatičniji.
Strah me je koliko će nas ugaziti. Postoje jake šanse da Rale KAtić izazove tuču sa Pauom.

Najantipatičniji u toj masi - a to je stvarno uspeh - mi je Ljulj. E, bukvalno kao onaj statista iz Holivudskih filmova, što ima zadatak da svrašava od sreće u pozadini dok Tom Kruz odvaja cicu pošto se vratio sa samoubilačkog zadatka živ. Boranija koja sija od sreće, užas.
+1000000000
Korisnikov avatar
By Zex88
Gale napisao:Kako samo gaze, rekao bih da je to poezija, da su mi samo malčice simpatičniji.
Strah me je koliko će nas ugaziti. [glow=red]Postoje jake šanse da Rale KAtić izazove tuču sa Pauom.[/glow]

ja ocekujem pre od Tea..

Slika

drugi- :lol: :lol: :lol:
By jesus el savior christ
E ja bi voleo da gledam to sibanje. Zunuo bi ga Rasko sigurno, namestio bi mu one Bosiljcic razroke oci u suprotne uglove...
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]