Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Luis Garrido Personal information
Full name Luis Fernando Garrido
Date of birth November 5, 1990 (age 22)
Place of birth Juticalpa, Honduras
Height 1.70 m (5 ft 7 in)
Playing position Defender

A EVO I TEKSTA

Štoper stigao iz Hondurasa!
24. januar 2013. | 14:57 | Izvor: Sportske.net, novosti.rs

Pošalji komentar

Zvezda dovela Luiza Garida, reprezentativca Hondurasa koji će pojačati konkurenciju u odbrani i popuniti rupu nastalu posle udaljavanja Milana Jovanovića.

Garido ima 22 godine, štoper je po vokaciji, izuzetno je srčan i pokretljiv, do sada je nosio dres Olimpije Tegusipalda.

Igrao je i na Olimpijskim igrama za Honduras, a prošao je mlađe selekcije svoje zemlje, jesenas debitovao u kvalifikacijama za Mondijal za seniorski tim Hondurasa.

Stiže na pozajmicu, naravno sa željom da nađe unosan evropski angažman.

Direktor Stojadinović je najavio uz štopera i pojačanje u špicu, takođe stranca, videćemo ko će to biti.

Garido bi posle formalnosti oko vize mogao da se pojavi u Beogradu naredne nedelje.
Korisnikov avatar
By student_prava
ma gde da igra stopera sa 170 ? defensive midfilder je tako je rekao Stojadinovic
By flameni
Vidim da ste dosta ogorceni bili sto je jedan mafijas i kriminalac dozvolio sebi da udje u otvorenu svadju sa najvecom legendom vaseg fudbalskog kluba, ili cemo umesto mafijas i krimos da mu damo epitet reanimator...
Korisnikov avatar
By Peja
flameni na stranu to sto je krimos, to je opsta karakteristika njegova, ali u konkretnom sporu sa Dzajicem ja dajem prednost covketu i mislim da je on u pravu.
neko je vec spomenuo da su ovi hteli da nastave tamo gde je lukic stao a da covic to ne da i hoce da se stedi jer se nema.
imaj u vidu da je bila situacija rasprave dva na jedan jer je ovaj dzajin zet ili sta vec i zamisli kad u takvoj raspravi dzaja nije imao argumente nije mu ostalo nista drugo nego da udari

p.s. nema potrebe da favorizujemo nekog narocito jer ako pogledate i dzaja je donekle mafijas, da je mogao da se odbrani od optuzbe da je krao ne bi ga abolirali
By flameni
Peja napisao:flameni na stranu to sto je krimos, to je opsta karakteristika njegova, ali u konkretnom sporu sa Dzajicem ja dajem prednost covketu i mislim da je on u pravu.
neko je vec spomenuo da su ovi hteli da nastave tamo gde je lukic stao a da covic to ne da i hoce da se stedi jer se nema.
imaj u vidu da je bila situacija rasprave dva na jedan jer je ovaj dzajin zet ili sta vec i zamisli kad u takvoj raspravi dzaja nije imao argumente nije mu ostalo nista drugo nego da udari

p.s. nema potrebe da favorizujemo nekog narocito jer ako pogledate i dzaja je donekle mafijas, da je mogao da se odbrani od optuzbe da je krao ne bi ga abolirali

pa naravno da si na strani Covica, bio bi i na mojoj strani kada bih ti ponudio titulu.
Poslednja izmena od flameni u Čet Jan 24, 2013 6:59 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Peja
flameni napisao:
Peja napisao:flameni na stranu to sto je krimos, to je opsta karakteristika njegova, ali u konkretnom sporu sa Dzajicem ja dajem prednost covketu i mislim da je on u pravu.

pa naravno da si na strani Covica, bio bi i na mojoj strani kada bih ti ponudio titulu.
ne mora da znaci, a dzaja ne nudi titulu? S obzirom na proslogodisnji kiks sto se tice titule u kosarci zasto ja tu ne bih odabrao dzaju?
kako god, nijedan nije savrsen i svakako gledaju svoj interes, dzaja slobodu a covke pare.
By flameni
Peja napisao:
flameni napisao:

ne mora da znaci, a dzaja ne nudi titulu? S obzirom na proslogodisnji kiks sto se tice titule u kosarci zasto ja tu ne bih odabrao dzaju?
kako god, nijedan nije savrsen i svakako gledaju svoj interes, dzaja slobodu a covke pare.
Nego, reci ti nama – šta kažu tvoje menadžerske sposobnosti na situaciju u kojoj ti se Džaja prikrada sa trofejem prvaka sveta u pozi „Gorštak pred dekapitaciju protivnika“?

edit:

zakljucak clanka je poenta svega.

Ljudi najviše od svega žele da bez sramote mogu da odu na Marakanu ili pogledaju Zvezdinu tekmu na TV-u, po mogućnosti protiv jačeg rivala od Napretka iz Kruševca. A zamisli samo koji bi blam bio da moraju da žive sa saznanjem da im je to omogućio Nebojša jebeni Čović.

Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/sta-raditi-ako ... jsa-covic/
Korisnikov avatar
By Peja
daj majke ti objasni mi sta si hteo da me pitas u prvom delu posta i definisi tu situaciju malo bolje, mozda sam prost i neuk, ali narocito ne razumem ovo boldovano.
sto se tice drugog dela i ovog zakljucka to je donekle ok
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 2140
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27