Stare teme
By Srđan O.
Repesina ogromna greska ovde je sto prihvata ovo rastrcavanje i ispucavanje... Ej, igrac kao Gutjerez sa sutem kamena sa ramena te ubija tricama... Kao kad u Radnickom Mladjen proradi, takav i jeste stil igre Argentincima xD
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Campazzo 179cm visok odlican :-D
Ovaj Gutjerez trpa,ajde bre komsije.
@PinkPanther pa da ni meni se on bas ne dopada ovako kao trener,njegov stil,samo mi je nacin na koji vodi Hrvatsku ok :-D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
objektivni_navijac napisao:meni je Repeša drugi najbolji trener aba lige :D :D
to ne sporim,ima iskustvo,ima svoje kvalitete,da nebi ispalo da govorim da nema pojma o košarci to bi bilo prije svega glupo od mene

ali ne mislim da je dorastao najvećim europskim klubovima ili najvišim dometima sa reprezentacijom

ajmo slomit gaučose,još treba energiju podići. sve na antišu sad
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Cibos napisao:
GetBuckets napisao:Dobra Hrvatska puno suteva Simon 15 poena Saric 9 :-D
Komentator najjaci :-D
Slabo je to, mora se bolje...
Naravno,evo sas ste lepo povezali 75-63 kraj trece bravo Hrvati:-D
Tomić igra kriminalno, mislio sam da ga Repeša malo guši, ali on ni jučer ni danas ne može jedan na jedan da odigra nešto :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:Kakva je zver ovaj Kampazo... jel se seca neko kako sam.ga prizeljkivao u kkp posle OI

Ova argentina je sasvim drugi tim u odnosu na ono u areni.
Kako te nije sramota da lazes ? :doh:
Zna se ko je ovde zagovarao dolazak Kampaza prvo u Partizan, a onda u Crvenu Zvezdu. Karaburac moze da potvrdi, ako ga nisi podmitio. :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
sad kad je išla ona pjesma sa tribina ooo argentina ( to je orginal,al postoje poznate verzije paoka i partizana da znate na kaj mislim) sam se naježio i poželio da uđe trica malog campazza i ušla je :dance: najjača navijačka pjesma
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]