Stare teme
By Srđan O.
I da smanje broj otvorenih suteva Argencincima... Poziciono ih Argentina ne moze nikako dobiti, ali ispucavanjem i trcanjem moze itekako... One dve trice na kraju su ih potpuno vratile u igru
Poslednja izmena od Srđan O. u Ned Avg 31, 2014 2:30 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
dragi jasmine, napuni si kadu vodom, napravi vruću kupku, uđi i opusti se,uključi fen u struju i ubaci ga si u kadu...IDIOTE

zanima me mišljenje forumaša iz srbije kako je vođena hrvatska
Korisnikov avatar
By Peja
U trenutku sam pomislio da bi ovakav Hrvatski tim (sa vise minuta Hezonje) i sa recimo Teom umesto Ukica Duda Ivkovic odveo do zlata
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Pink Panther napisao:dragi jasmine, napuni si kadu vodom, napravi vruću kupku, uđi i opusti se,uključi fen u struju i ubaci ga si u kadu...IDIOTE

Evo meni Repesa deluje kao dobar trener,prilicno dobro vodi,samo mislim da treba da rotira vise i da odmori najpre Lafajeta,a i ostale.
Sta ti smeta kog njega? :-)
Pink Panther napisao:dragi jasmine, napuni si kadu vodom, napravi vruću kupku, uđi i opusti se,uključi fen u struju i ubaci ga si u kadu...IDIOTE

Hahaha aj posle cu da napisem
Korisnikov avatar
By Pink Panther
GetBuckets napisao:

Evo meni Repesa deluje kao dobar trener,prilicno dobro vodi,samo mislim da treba da rotira vise i da odmori najpre Lafajeta,a i ostale.
Sta ti smeta kog njega? :-)
ne smeta mi sljedeće:
-scouting i pripremA utakmice
-obrana PnR
-inzistiranje na maksimalnoj fizičkoj spremi

sve mi ostalo smeta,nekako više preferiram trenere koji teže igri nego ovog old school sovjetsko-ddrskog industrijskog trenera
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]