Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Karabu, još nije gotova
http://tvsvuda.vektor.net/televizija/rts-2-uzivo

Suma sumarum - 40 minuta pika od strane Brazila i ubijanje Batuma od batina isto 40 minuta.
To je moj utisak o utakmici kroz jednu rečenicu. Ni jedni ni drugi bez lepote u igri, rat sve vreme. Prava takmičarska utakmica.
Francuzi slabi u skoku, statistika na kraju utakmice to i potvrđuje

EDIT: 65-63 za Brazil
Korisnikov avatar
By gramada
Strasno ruzna utakmica i vise od toga, razocarali i jedni i drugi, francuzi bez tranzicione igra su nista, a ove zvezde Brazila takodje sam vise ocekivao od njih, mada i dalje nismo favoroti.

Sto kaze Karabu ta utakmica pre 4 godine je bila mozda i najbolja,najzanimljivija na tom prvenstvu.
Korisnikov avatar
By Gaja
Lepa tekma izmedju Meksika i Litvanije. Drzao se Meksiko do sredine trece cetvrtine a onda se raspali. Litvanci odlicno sutirali trojke a Valanciunas je dominirao pod oba kosa. Lepo igra Litvanija.
Kod Meksika najbolji je bio Kruz (prvi put cujem za njega) a za njim moj miljenik jos iz ACB lige Ayon. Mada nije mogao da se proslavi pored gromade Valanciunasa. Stoll, odavno nisam video onaku eksploziju od igraca, pretrcavao je igrace Litvanije kao decu. Ima neki Gutierez, ne znam da li je to onaj sto bio na probi u KKP, covek nema blage veze. Lepo tupka loptu ali to je to.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gaja napisao:Lepa tekma izmedju Meksika i Litvanije. Drzao se Meksiko do sredine trece cetvrtine a onda se raspali. Litvanci odlicno sutirali trojke a Valanciunas je dominirao pod oba kosa. Lepo igra Litvanija.
Kod Meksika najbolji je bio Kruz (prvi put cujem za njega) a za njim moj miljenik jos iz ACB lige Ayon. Mada nije mogao da se proslavi pored gromade Valanciunasa. Stoll, odavno nisam video onaku eksploziju od igraca, pretrcavao je igrace Litvanije kao decu. Ima neki Gutierez, ne znam da li je to onaj sto bio na probi u KKP, covek nema blage veze. Lepo tupka loptu ali to je to.
Taj je. Sad bas gledam statistiku, 33 minuta na terenu, zanimljivo.
Nisam gledao tekmu, mozda je stvarno bio los, ali ti ga bas nagrdi :)
Korisnikov avatar
By J.Erving
Gledao sam malo drugu cetvrtinu, Finci su ocajni, losi i uplaseni, kao da samo cekaju da sutnu loptu, budu naguzeni, pa da se konacno sve zavrsi. Pred kraj poluvremena imaju kontru 4 na 2, ni to nisu bili u stanju da zavrse kako treba.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]