SASA BANJAC napisao:tremi08 napisao:Branitelju izvini molim te. Napraviti 2 puta faul na 3 poena ne radi nijedan dobar igrac nikada. Jednom ok,dva puta u 20 minuta i ne bas.
Koliko znam forum je za razmenu misljenja i iznosenja svojih stavova...ja mislim da je los,ti ne i sta sad?:) Postuj moje pravo. Ako vam ne odgovara sta pisem, blokirajte me pa se sami dopisujte izmedju sebe vas 5.
Odmah me banuj
kad vi budete postovali svoje clanove i ja cu Vas.
Gledaj majstore,necu da se raspravljam s tobom,postovaces pravila foruma ili neces biti na forumu ! IZBOR JE SAMO TVOJ !!
Ince ima nas vise od pet,ali to nije tvoj problem !
Rekao sam malopre da imas prava na svoj stav a li da nikog ne vredjas i ne ponizavas !
I da postovaces moderaciju kao i druge sagovornike i ostale reprezentacije i igrace inace ces da pises u vordu sam sebi na dalje !
Kraj rasprave...
Tremi imas srece sto tek sad vidim sta si pisao, posto sam te slovom i brojem vec 3 puta opominjao na mladjim kategorijama zbog slicnih stvari, da sam bio ovde na vreme dobio bi zasluzen ban. Savetujem ti da primiris hormone i pises normalno, a ne da zapomazes o svojim pravima. Uspeo si na 40 postova da skupis 4 opomene, pretis da postanes rekorder, pa razmisli da li barem malo ima tvoje krivice.
I kad ne budes prvi ti...