Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
horog napisao:Липови стартер, играо 24 минута у победи Украјине против Доминикане.
Jel znao nesto? Nisam ispratio/ Video sam samo da je postigao prvu trojku na prvenstvu :shock:
By horog
The Answer napisao:
horog napisao:Липови стартер, играо 24 минута у победи Украјине против Доминикане.
Jel znao nesto? Nisam ispratio/ Video sam samo da je postigao prvu trojku na prvenstvu :shock:
Шут 1/4, 6 скокова, 1 ас, 4 п.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Prilicno razocaran Hrvatima, no aj da sacekamo ipak ce oni igrati sve bolje, ovako je pocelo i u Sloveniji sa slabijom igrom, samo im se ovde nece bas tako otvoriti zreb pa da vidimo u osmini finala protiv ozbiljnog protivnika koliko su zapravo jaki.
Korisnikov avatar
By Zex88
Objektivni i Bukovski,slažem se,samo konstatujem..:-)
Zex88 napisao:Objektivni i Bukovski,slažem se,samo konstatujem..:-)
Ma konstatacija ti je 100% ispravna.Da je bio 15 minut utakmice svirali bi bez problema. Međutim kako se sve vraća ovo će se vratiti Hrvatima u nekoj od sledećih utakmica.
Heisenberg napisao:Prilicno razocaran Hrvatima, no aj da sacekamo ipak ce oni igrati sve bolje, ovako je pocelo i u Sloveniji sa slabijom igrom, samo im se ovde nece bas tako otvoriti zreb pa da vidimo u osmini finala protiv ozbiljnog protivnika koliko su zapravo jaki.
Mislim da sam tebi na ovoj temi odgovorio da su Hrvati favoriti samo ukoliko u 1/8 finala budu igrali protiv nas.U ostalim utakmicama nisu favoriti.Biće sutra gusto Hrvatska -Argentina.Argentinci će tražiti pozicionu igru, da ne bi umrli na terenu :lol: :lol: :lol: .Hrvati će pokušati da sve to ubrzaju.Pritisak na pola terena.Maksimalno brza tranzicija.Problem Hrvata je pozicija jedan.Onaj crnac a ni Ukić se ne snalaze baš najbolje.
Korisnikov avatar
By Karaburac
SASA BANJAC napisao:
tremi08 napisao:Branitelju izvini molim te. Napraviti 2 puta faul na 3 poena ne radi nijedan dobar igrac nikada. Jednom ok,dva puta u 20 minuta i ne bas.

Koliko znam forum je za razmenu misljenja i iznosenja svojih stavova...ja mislim da je los,ti ne i sta sad?:) Postuj moje pravo. Ako vam ne odgovara sta pisem, blokirajte me pa se sami dopisujte izmedju sebe vas 5.

Odmah me banuj :D kad vi budete postovali svoje clanove i ja cu Vas.
Gledaj majstore,necu da se raspravljam s tobom,postovaces pravila foruma ili neces biti na forumu ! IZBOR JE SAMO TVOJ !!

Ince ima nas vise od pet,ali to nije tvoj problem !

Rekao sam malopre da imas prava na svoj stav a li da nikog ne vredjas i ne ponizavas !

I da postovaces moderaciju kao i druge sagovornike i ostale reprezentacije i igrace inace ces da pises u vordu sam sebi na dalje !

Kraj rasprave...
Tremi imas srece sto tek sad vidim sta si pisao, posto sam te slovom i brojem vec 3 puta opominjao na mladjim kategorijama zbog slicnih stvari, da sam bio ovde na vreme dobio bi zasluzen ban. Savetujem ti da primiris hormone i pises normalno, a ne da zapomazes o svojim pravima. Uspeo si na 40 postova da skupis 4 opomene, pretis da postanes rekorder, pa razmisli da li barem malo ima tvoje krivice.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]

KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]