Stare teme
Federalna u 18h prenosi Slovenija Austaralija a RTS našu grupu.
Centri Hrvatske se ne vide pored onog Amera, nezgodan protivnik igra na mahove, šut im je vjera i nada.
Utisak prvog poluvremena: Trojka plus slobodno da smanje na minus 10 za Filipine a publika delirijum. :D Imaju dosta navijača Filipinci.
By Srđan O.
Sa ovim Filipincima se nikad ne zna... Dosta se kladim na njihovu ligu i znam igrace... Ne znam koji kurac su radili u prvoj cetvrtini... Sve su igrali samo ne ono sto igraju svake nedelje... Trci, sutiraj, i onda ponovo sve, kao da im je Muta ostrvsko bozanstvo, to je njihov stil :D

Bleca nisu postovali vec je on pucao sa poludistance (pogodio prvi, a onda promasio 7) Odbrana prica za sebe... Videcemo kako ce Repesa reagovati na ovo, verovatno ce pokusati da vrati situaciju iz prve cetvrtine...

Sve u svemu, kada sam video Bleca u sastavu pomislio sam da je tu zbog reketa, cvrstine u odbrani neke, skoka... Od toga jedini sto je lopte hvatao... Ante Tomic ga je par puta provozao iz liniju, i jos delio asistencije okolo... Mora mnogo bolje da igra, jer on je taj koji je doveden da pravi razliku... Pa jbt, u senatu je donet zakon po kojem mu je dato drzavljanstvo :D
Poslednja izmena od Srđan O. u Sub Avg 30, 2014 1:24 pm, izmenjeno 3 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Gramada je u pravu,u zadnje vreme ove uslovno receno manje ekipe mogu mnogo da pokvare planove velikima.
Ako neki suter ima dobar dan,ili centar skace nenormalno ume da bude cupavo.
Korisnikov avatar
By The Answer
GetBuckets napisao:Jebi gaa
Sta si jos odigrao?
Ma gomilu, Dominikanu da izgubi manje od 6, Spanci i Argentinci da dobiju sa H, koseva vise ba Francuze i Amere, H1 na Egipat...
Korisnikov avatar
By gramada
GetBuckets napisao:Gramada je u pravu,u zadnje vreme ove uslovno receno manje ekipe mogu mnogo da pokvare planove velikima.
Ako neki suter ima dobar dan,ili centar skace nenormalno ume da bude cupavo.
Ako si gledao utakmicu ono pred kraj 2/4 trojka sa 10 metara plus faul to se ne brani.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Jbg tako i meni prva sjebe i onda svih ostalih 6,7 pogodim.
Jaoooo,jeste da ja retko to ali kad tako jedna zajebe,pogotovo ako je prva stvarno pobesnim haha :-D
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]