Stare teme
Jomer napisao:Hrvati su predobri ali velika misterija je nasa polovina zreba, oni nekim spletom okolnosti lako mogu vec u 1/8 da idu na Spance, inace i dalje mislim da su mnogo slabi na pleju Ukic i Lafajet su druga liga plejeva, ali to ce sve lepo korigovati Simon, koji je postao brutalan igrac i veoma dobar second ballhander(valjda sam ga dobro ubo :D ) koji ce pokriti sve mane Ukica i Lafajeta ;)
Poštujem i reprezentaciju Hrvatske a takođe i tvoju opčinjenost njima ali meni se čini da su stvari ipak malo drugačije.U 1/8 fina Hrvatska će biti favorit jedino ako bude igrala protiv nas.Protiv Španije,Brazila i Francuske vjeruj mi da Hrvatska nije favorit.
Jako dugo pratim košarku i s obzirom na sve što se dešavalo nisam optimista što se tiče naše reprezentacije.Volio bih stvarno bih volio da griješim ali mislim da će u 1/4 finala proći tri ekipe iz naše grupe i jedna ekipe iz one druge grupe i to ona koja bude igrala protiv nas.Ako pogledamo nekoliko zadnjeih prvenstava nama su se dešavale povrede i u toku samo takmičenja.Samo jedna povreda na SP bi za nas mogla da znači katastrofu.Ne daj Bože da se povrijedi Bogdanović.To bi bila katastrofa.Zatim,Špancima je potpuno svejedno koji će biti u grupi.Mogu bez problema da izgube jednu utakmicu jer su realno jači od bilo koje ekipe iz druge grupe.I kao što sam već naveo u drugoj grupi bi nastao haos.Svi bi gledali da ne budu treći kako bi izbjegli Španiju.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Bas mi je zao zbog Kalnietisa, mnogo dobar igrac za moj ukus.
Nego, sta mislite o Grcima, ja nesto kontam da bi oni mogli pozitivno da iznenade :think: .
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Vincent Vega napisao:Bas mi je zao zbog Kalnietisa, mnogo dobar igrac za moj ukus.
Nego, sta mislite o Grcima, ja nesto kontam da bi oni mogli pozitivno da iznenade :think: .
Grci imaju finu ekipu, imali su je i prosle godine pa smo videlo kako su prosli, nesto tu fali. Ja bih rekao vodja na terenu, dok su tu bili Dijamant, Papalukas i Spanulis ta ekipa je imala pobednicki duh, ovako i pored veoma dobrih imena mislim da zavrsavaju svoju pricu u osmini finala.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Meni su oni prosle godine delovali impresivno u prva tri kola, pomislio sam kako su pogodili sa trenerom, dobro izbalansiran tim, a onda pukose od Italijana, pa od Finaca (!). U drugom krugu dobiju Spance, a izgube od Hrvata i Slovenaca i - adio. Bas su mi cudni.
Ipak, i dalje mislim da su dobar tim i da na SP mogu daleko.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Čarls Bukovski napisao:
Jomer napisao:Hrvati su predobri ali velika misterija je nasa polovina zreba, oni nekim spletom okolnosti lako mogu vec u 1/8 da idu na Spance, inace i dalje mislim da su mnogo slabi na pleju Ukic i Lafajet su druga liga plejeva, ali to ce sve lepo korigovati Simon, koji je postao brutalan igrac i veoma dobar second ballhander(valjda sam ga dobro ubo :D ) koji ce pokriti sve mane Ukica i Lafajeta ;)
Poštujem i reprezentaciju Hrvatske a takođe i tvoju opčinjenost njima ali meni se čini da su stvari ipak malo drugačije.U 1/8 fina Hrvatska će biti favorit jedino ako bude igrala protiv nas.Protiv Španije,Brazila i Francuske vjeruj mi da Hrvatska nije favorit.
apsolutno se slažem sa ovim postom,u hrvatskoj vlada optimizam,a nama u osmini finala dolaze mine.
nisu francuska i brazil neprelazni,al su teški.isto kao i vi,jebem ti ždrijeb kad je nominalno najlakši protivnik u sportu koji se zove košarka srbija,nevezano u kojem sastavu bila.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Cibos napisao:
MookieBlaylock napisao:@Cibos i @Pink,

ovi vaši fino izgledaju, pogotovo ona petorka što je počela juče. Kako cijenite dužinu klupe u odnosu na tu prvu petorku?
Ja ne cijenim Andrica (trebao je povesti Leona Radosevica), ne cijenim bradatog Babica...ostali su ok...
radošević je ozlijeđen,bila je dvojba andrić ili delaš i odabran je andrić.
ako ništa ima 7 godina eurolige u dupetu i par velikih takmičenja.

koga bi ti pobogu vodio umjesto babića?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:Ko je glaso za Hrvate osim Pantera? :D
ja nisam :naughty: :lol:
unatoč tome što mislim da smo u ovom trenu treći najbolji tim u turniru,isto tako mislim da ispadamo u 1/8.
za cigane sam teška srca glasao :oops:
By Čarls Bukovski
Pink Panther napisao:
Karaburac napisao:Ko je glaso za Hrvate osim Pantera? :D
ja nisam :naughty: :lol:
unatoč tome što mislim da smo u ovom trenu treći najbolji tim u turniru,isto tako mislim da ispadamo u 1/8.
za cigane sam teška srca glasao :oops:
Ja imam neki osjećaj da će te u 1/8 finala da naletite na nas i da nam, na našu žalost, naplatite sa kamatom za poraze do sada.Ruku na srce i neće to biti neki veliki problem jer imate jaču ekipu i pogotovo boljeg selektora.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]