Stare teme
Cibos napisao:
Karaburac napisao:Ko je glaso za Hrvate osim Pantera? :D
Stvarno ko je glasao...ja sam dao glas USA :shock: ....znaci neko od vas :D ili Objektivni....
Nisam, iako imam Hrvatsku kao polufinalistu u glavi :D
Ja sam za Hrvate, prosto mi je simpa tim i poslije Srbije navijam za njih na turniru.
P.S. A i glasao sam da ćemo uzeti zlato na drugom pulu, podvojena ličnost jbg. :D
Korisnikov avatar
By Gaja
The Answer napisao: povreda. Kako da ubacujem sa jutjuba a da se vide normalno, ne ovako kao link?
Tajni agentu Zaberde koji se krijes iza pseudonima The Answer, kada ides na opciju sa full odgovorom, u paleti iznad (gde pises tekst)sa raznim dzidzamidzama imas zadnju slicicu kao stari film od foto aparata, na nju kliknes pa ubacis link na Enter a link for BBvideo: i posle ispod Insert into the message
Korisnikov avatar
By gramada
Steta zbog Kalnietisa ali j-ga sve je manje kvalitetnih igraca na SP zbog otkaza i povreda.

Odmah iza Spance i USA stavio bih Hrvate imaju sjajn tim vrlo izbalansiran, solidno pokriveni na svim pozicijama, mislim da imaju dobru hemiju u timo tako da ne vidim razlog za ne uspeh, zato ne radujmo se dvoboju sa njima ne ovaj put, posto mi smo bez trenera i par igraca, al zato imamo centre za izvos.
Korisnikov avatar
By Jomer
Hrvati su predobri ali velika misterija je nasa polovina zreba, oni nekim spletom okolnosti lako mogu vec u 1/8 da idu na Spance, inace i dalje mislim da su mnogo slabi na pleju Ukic i Lafajet su druga liga plejeva, ali to ce sve lepo korigovati Simon, koji je postao brutalan igrac i veoma dobar second ballhander(valjda sam ga dobro ubo :D ) koji ce pokriti sve mane Ukica i Lafajeta ;)
Реч две и од мене што се тиче тимова који учествују на Светском купу у Шпанији. Надам се да ми нећете замерити због неких мојих ставова које ћу овде изнети, а и руки сам тако да имајте и то у виду :) .
Финалисти, већ виђени, Шпанија и САД при том дајем предност САД-у. Видим да их доста потцењују спрам Шпанаца што им не играју највеће звезде, а мишљења сам да ће их убедљиво победити уколико дође до окршаја. По мени одлична екипа, има све да пршти у транзицији, а и испод коша имају приличан потенцијал.
Што се наше групе већ све птице на грани знају да је то најјача група на првенству. Бразилци имају прилику да иду далеко, Французи иако осакаћени повредама имају респектабилан тим, о Шпанцима се све зна. Гиљаће се "физичка" кошарка против Бразила, а поготово Француза.
Што се тиче грпе са којом се укрштамо, они су се "усрећили" са овом половином костура. По мени су ту најјачи Грци и њих би волео да избегнемо, иако играју без Куфоса, Кајмакоглуа, Спанулиса, ДД и Скорцијанидиса. Какав би то био тим али и овако су прилично јаки. За избегавање. Даље из групе иду Порторико, Аргентина и Хрватска. Суседи су по мени други тим по снази у тој групи и сматрам да су прилично прецењени. Имају респектабилан тим, поред Шпанаца су дошли најкомплетнији на ово првенство, имају два велика талента али такође изузев Шарића и Хезоње који су за сада једни од најперспективнијих кошаркаша (не и врхунских, треба да се докажу на великој сцени) то је тим састављен од једног врхунског ( хрватског Богдановића) и групе врло добрих играча. Са нама имају неке шансе али не видим како ће проћи ова три тима из наше групе ако наиђу на њих у осмини финала.
Друга половина костура је чемер и јад. Најозбиљнији кандидат за друго место у полуфиналу, после повреде Мантаса Калнеитиса је Аустралија. Велико изненађење ће бити ако га они не буду играли. Вредни помена су и врло занимљиви тим Турске које прати глас да везе немају кад се играју првенства изван домовине, измрцварена повредама Словенија предвођена браћом Драгић и бескрајно симпатични и за нашу селекцију увек незгодни Новозеланђани.
Што се нас тиче, никад јаднија ситуација по питању повреда и отказа. Остаје да се нагађа да ли су и менаџери додатно испрљали своје већ прљаве рукице. Да смо дошли са 80% предвиђеним саставом да не говорим са најачим тимом били би легитимни претеденти за медаљу. Овако нам остаје да се ждеремо, навијамо и верујемо у наш тим, да дижемо форму и градимо тим из утакмице у утакмицу, да дођемо до осмине, а даље ако прођемо шта нам Бог да. Нада умире последња :pray: .
Korisnikov avatar
By Cibos
MookieBlaylock napisao:@Cibos i @Pink,

ovi vaši fino izgledaju, pogotovo ona petorka što je počela juče. Kako cijenite dužinu klupe u odnosu na tu prvu petorku?
Ja ne cijenim Andrica (trebao je povesti Leona Radosevica), ne cijenim bradatog Babica...ostali su ok...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]