Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
@lucky ,evo

imaš šveđu i aleka na kraju kako ulaze. zanimljiv klip jer za partizan igraju krstić,fred house, avdalović,ostojić,kecman,a za nas su razbijali tada sadašnji treneri rimac i golemac (imao skoro triple double),a tu su bili još scoonie penn,marko popović,sesar,vranković,andrija žižić, matej mamić .

KAKVI IGRAČI :think:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Pink Panther napisao:@lucky ,evo

imaš šveđu i aleka na kraju kako ulaze. zanimljiv klip jer za partizan igraju krstić,fred house, avdalović,ostojić,kecman,a za nas su razbijali tada sadašnji treneri rimac i golemac (imao skoro triple double),a tu su bili još scoonie penn,marko popović,sesar,vranković,andrija žižić, matej mamić .

Ružičasti, baš ovaj primer si morao da nađeš da bi ilustrovao svoju priču o Markoti i Ugrinoskom? :D
By horog
Mozda ne na ovoj temi, ali mogao bi PP da nam malo detaljnije napise zasto Sesar nije postao veliki igrac, jer je koliko ja pamtim imao neverovatne predispozicije.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Vincent Vega napisao:
Pink Panther napisao:@lucky ,evo

Ružičasti, baš ovaj primer si morao da nađeš da bi ilustrovao svoju priču o Markoti i Ugrinoskom? :D
pa lucky je spomenuo da ih se sjeća sa te konkretne utakmice,ja sam samo postao klip :D
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]