aleksandar ugrinoski, 88 godište,plamaker
-izgubio se između ambicija cibone tada i traženja svog mjesta pod suncem
-odličan igrač je bio, neka lošija verzija miljenovića
-odlučio se na školovanje i zanemario košarku
evo malo da zapaprim,dečko je lažirao godište i zapravo je 86
@jomer @salvatore
pa nije baš kirilenko,usporedio sam ga sa stonerookom iz siene što znači za nas. ono radi par dobrih stvari i zbog toga je unutra. imamo deset boljih visokih od njega ukupno gledajući,ali on radi tih par stvari sjajno koje nama trebaju i zato je unutra.kao primjer da navedem, ja mislim da je jedan od najzaslužnijih igrača cibone lani marko jagodić kuridža,ako govorimo o osvajanju abe. lik ima toliko mana, nema definiranu poziciju, imao je u najmanju ruku prosječne brojke,ali on nam je omogućavao obranu picka na najvišoj razini, kao petica je nenadmašan u tranziciji iz koje smo lomili protivnike,a u pozicionom napadu omogućuje širinu i prazan reket za darija ili na PnR. jebi ga,slična je uloga markote u našoj repki samo sa pozicije 4. a tu su i još neke stvari koje zaboravljamo,da rade jebene faulove,jebene blokove,dobar boxout...to su sve jako bitne stvari koje znače ekipi. navijači KKP bi prvi morali to cijeniti jer takvi igrači vama donose titule u serijama već reko deset godina.
babić,nisam oduševljen njime,al repeša ga voli. onaj tip igrača koji niš extra ne radi,al radi solidno sve. unutra je jer podjednako dobro brani sve tri pozicije,a u napadu je sekundarni play. repeši je to jako bitno jer on ima te napade gdje dvojke ili trojke ( u našem slučaju simon još ,u cedeviti babić ,baždarić i ramljak) kreiraju iz pokretnih pickova,dal nakon staggera ili zipper cuta. dakle lik može iz driblinga otvarati teren kroz pick i zato je unutra.inače prosječan šuter, trojke oko 30% , pogađa ili fulava u serijama, izraziti lijevak ,desnom nemre ni izdrkat, velim ja nisam oduševljen,ali ako repeša vidi nešto šta ću mu ja.bolji je od kalinića, i šuter i dribling.