Stare teme
Korisnikov avatar
By aca90zemun
Uprkos svemu, Američka spoljna linija deluje zastrašujuće. Baš je nekako po mom ukusu.:-) Što se tiče pozicija 3,4 i 5 slažem se da tu škripi, ali uz sjajnog Anthony Davisa mislim da tu ovi sporedni fizikalci mogu odraditi posao.
Što se tiče Brazila, opet moje subjektivno mišljenje je da su oni uz Španiju najkvalitetnija ekipa u našem delu kostura u da je najrealnije njih očekivati u 1/2 finalu protiv Španije.
Realno je, uz sve nedaće u prethodnom periodu očekivati da se "pobijemo" sa Francuzina za to treće mesto, pa šta bude.
Ponavljam još jednom, moje mišljenje, Brazil jako dobra ekipa sa jako dobrim trenerom.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Odlican sastav. Osim mozda Lukse, sve vrlo upotebljivi igraci, dosta kreativnih. Susjedi imaju tim za polufinale, pazite sta vam kazem.
Edit: odnosi se na Hrvate, nisam video da je Zemunac u medjuvremenu napisao post :) .
Poslednja izmena od Vincent Vega u Sub Avg 23, 2014 2:01 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Peja
aca90zemun napisao:Uprkos svemu, Američka spoljna linija deluje zastrašujuće. Baš je nekako po mom ukusu.:-) Što se tiče pozicija 3,4 i 5 slažem se da tu škripi, ali uz sjajnog Anthony Davisa mislim da tu ovi sporedni fizikalci mogu odraditi posao.
Što se tiče Brazila, opet moje subjektivno mišljenje je da su oni uz Španiju najkvalitetnija ekipa u našem delu kostura u da je najrealnije njih očekivati u 1/2 finalu protiv Španije.
Realno je, uz sve nedaće u prethodnom periodu očekivati da se "pobijemo" sa Francuzina za to treće mesto, pa šta bude.
Ponavljam još jednom, moje mišljenje, Brazil jako dobra ekipa sa jako dobrim trenerom.
Slazem se da su prilicno jaki ali opet mislim da je previse 1/2
Mislim da ce oni najvise zezati cigancice u grupi, imaju podjednako dobru centarsku liniju a gledajuci pripremne spancima je to zasad glavni adut
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Vincent Vega napisao:Odlican sastav. Osim mozda Lukse, sve vrlo upotebljivi igraci, dosta kreativnih. Susjedi imaju tim za polufinale, pazite sta vam kazem.
Edit: odnosi se na Hrvate, nisam video da je Zemunac u medjuvremenu napisao post :) .
lukša je tu jer može iskakati kod picka na 8,9 m. on će ulaziti kao peti visoki na obje pozicije po potrebi.
upada jer nema leona radoševića.

postoje generalno bolji visoki,ali on ima tu jednu karakteristiku koja nam treba.
Laffayete djeluje kao promašaj, možda mu treba vremena, nadam se minutama Hezonje :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
@objektivni
dobar je laff, on ima svoju ulogu i ispunjava ju zadovoljavajuće.nije njegovo da zabija poene, on je tu da vrši pritisak na loptu i daje ritam napadu. mislim, nisam puno gledao repku,ali ako su u stožeru zadovoljni valjda mi moramo bit mirni.

a hezonja je tu realno sedmi vanjski igrač. on još puno mora naučiti o obveznom dijelu igre. dobit će svoju šansu, koliko napravi u obrani,skoku, trci, toliko će prilike dobiti u napadu. u ovom trenutku su bojan, simon i babić ispred njega nevezano što je možda hezonja napadački potentniji od nekih. sad je osjetio što su pripreme, što je karantena, turnir, gdje se sa ovim zvijezdama, i neka to iskustvo iskoristi jednog dana kad će biti prvi igrač reprezentacije.
gledao sam protiv španije i očekivao sam da Laffayete povuče malo, ipak je doveden kao pojačanje, kad ono Luka Babić :D
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]