Stare teme
By Čarls Bukovski
objektivni_navijac napisao:moji dobili i grčku, a postoje dobre šanse da hrvatska otpadne , što je realno katastrofa :think:
Što je najzanimljivije dva glavna igrača Musa i Sikiraš su 99 godište.Onaj Musa sa visinom 202 igra beka.
Korisnikov avatar
By Jomer
Letonski kanal LTV 7 prenosi utakmice sa EP, ali izgleda samo svoju reprezentaciju, danas prenose svoje klince sa Hrvatima, ali nemogu da nadjem strim za tu TV stanicu, Ukrajinci su prosle godine mnogo vise prenosili, veceras igramo derbi kola sa Litvanijom ne znam da li ono nesto prenose :think:
By objektivni_navijac
Čarls Bukovski napisao:
objektivni_navijac napisao:moji dobili i grčku, a postoje dobre šanse da hrvatska otpadne , što je realno katastrofa :think:
Što je najzanimljivije dva glavna igrača Musa i Sikiraš su 99 godište.Onaj Musa sa visinom 202 igra beka.
puno nekih dugonja na svim pozicijama, šuta ni za lijeka :pray:
By Čarls Bukovski
Jomer napisao:klincima svaka cast pokazali svu svoju snagu, ovaj mali Music je presao u Barselonu?
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Taj podatak nisam znao.Da li ja tačan?Inače ovageneracija je nevjerovatno talentovana.Dodajte tu još i Glišića koji je ovo godište i dobijate generaciju talentovanu možda kao ona španska 80. godište.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 24

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]