Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
ja na popustu kupio Awesomenauts na steamu i sad picim online svaki dan.
Do jaja zabavno, treba da prousis neprijateljsku bazu, imaju kulice, po tri heroja sa svake strane, lots of fun
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Na Nacionalnoj geografiji sam video reklamu za Forge of Empires, naravno da sam se registrovao brze bolje i evo me, usisan u strategiju razvoja od plemenskog saveza do kolonijalnog doba. Smaranje nevidjeno a igram je opsesivno-manicno-kompulsivno. Izgleda da ludim polako, umesto da jurim negde da vidim zenska stopala (uzivo), ja pribavljam novce za pohod na Brisgaard.
Draga Saveta, sta nije u redu sa mnom?
Korisnikov avatar
By No4
Ja igram tu igricu vec pola godine.U kolonijalnom dobu sam.Meni je ok igrica.Ako nekome treba pomoc, neka mi posalje poruku ili neka pita ovde.
Imate jos 2-3 dobre igrice
Grepolis,Uprising Empires, coloniam,imperia online.Neke sam ranije igrao neke jo igram.
Korisnikov avatar
By Karaburac
No4 napisao:Ja igram tu igricu vec pola godine.U kolonijalnom dobu sam.Meni je ok igrica.Ako nekome treba pomoc, neka mi posalje poruku ili neka pita ovde.
Imate jos 2-3 dobre igrice
Grepolis,Uprising Empires, coloniam,imperia online.Neke sam ranije igrao neke jo igram.
i sve su odlicne pod uslovom da nemas zivot :D . Grepo sam igrao i ja, ali uvek batalim cim pocne da biva ozbiljnije.
Korisnikov avatar
By No4
Ja igram 3 igrice zajedno sat vremena dnevno i to je mnogo.Jako malo spavam pa imam dosta vremena za sve.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
milanezija napisao:Ukoliko neko zeli da se podseti malko boljih vremena KKP moze da bude trener ovde
http://www.fantacanestro.net/pcf_history.htm
Tu su sve igre od 2006-2012
Sto mi ne radi nijedno od ovih govana? Koja je fora s ovim?
By milanezija
Meni je radilo i 09,10,11,12 prva 3 sam obrisao nisam ni usao kad sam skontao da je iskljucivo na italijanskom sa italijanskim timovima.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 57
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.