Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
MileBL napisao:Nije mi jasno zasto nema nikakvih zvanicnih informacija iz kluba povodom spekulacija o dugovima prema igracima koji su igrali za nas u predhodnim sezonama.
Цензура.
Korisnikov avatar
By Zex88
Javljaju Grci da PAO hoce Nelsona..
Korisnikov avatar
By Zex88
Izgleda da je to to..Admiral ide kod Zelenih.. Pao ce pokriti nas dug prema njemu..
Korisnikov avatar
By Zex88
Majstore,srecno u Atini,nadam se da cemo se cesto vidjati..
Slika
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By surda
Mene ovo sa Nelsonom poprilicno brine. Ne mogu da zamislim da ovakav igrac kosta ispod 200k (vjerovatno i vise), a isto tako dugovanje iznad 100k bilo kome mi je nezamislivo.
Sve ide ka tome da nismo finansijski stabilni koliko se pricalo o tome.
Nadam se da Cvjetkovica mozemo vratiti sa pozajmice. Ako nam Dzenkins bude prvi plej, a Rebic drugi ne pise nam se dobro.
Dzenkinsa i Cvjetka nekako mogu i da zamislim, ali Rebica u bilo kojoj soluciji...

Edit: Evo citam u blicu da mu se duguje 55k. Ne ide mi nikako u glavu da takav igrac ode za tako "sitne" pare. Ili hoce da ga se rijese ili finansijski stvarno lose stojimo.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije Nelson imao vazeci ugovor, bog zna sta je znacila ta opcija +1. Nadam se da ljudi u klubu inaju rezervisanu zamjenu za Nelsona.
Ja bih uzeo Keselja i Stimca za pozicije 3 i 5, nasi su ljudi, moramo imati povezanost izmedju igraca i navijaca!
MileBL napisao:Nije Nelson imao vazeci ugovor, bog zna sta je znacila ta opcija +1. Nadam se da ljudi u klubu inaju rezervisanu zamjenu za Nelsona.
Ja bih uzeo Keselja i Stimca za pozicije 3 i 5, nasi su ljudi, moramo imati povezanost izmedju igraca i navijaca!
Stimac je skup a Keselj je istrosen igrac
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Definitivno Nelson nije vise nas igrac, bice veoma interesantno kako cemo izgledati sa novim plejmejkerom, ja sam se nadao nekom domacem igracu ali realno je da dodje stranac na Admiralovo mesto.
Rebic je solidan za svoj uzrast ali je fizicki veoma limitiran sto ga sprecava da bude ozbiljan igrac i mislim da treba vratimo Cveleta ili da probamo mozda sa Novakom ili Radicevicem(moja velika zelja, medjutim nerealna).
Na dvojci imamo Jaku i Djenku plus Guduric.
Mislim da je na trojci tu sigurno Kalinic kao back-up nekom strancu koga ako ne ubodemo lose nam se pise.
Cetvorku bih zacementirao Luki i Tejicu
Na petici Bobi kao zamena, iako je jos zelen mislim da ce Kaplanovic biti treci centar, a za prvog nemam pojma, generalno pozicija na kojoj postoji velika oskudacija igraca i ne znam sta ce nasi iskopati, tesko da cemo tu naci nekog razbijaca jer njih prosto vise nema. Najpre cemo naci nekog crnca koji moze i 4 i 5 tipa Lazme ili tako nesto. To mi deluje najrealnije.
  • 1
  • 658
  • 659
  • 660
  • 661
  • 662
  • 666
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]