Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
Jomer napisao:svi smo mi ovde borci za pravdu :D
ovo da je dug prema Lovernju samo 25k nerealno, pa nije igrao za 50k godisnje, verovatno su ostali nesto duzni i za proslu sezonu, Misko se sigurno ugradio za neke pare, jer ga on i doveo iz Valensije a ne neki nas radnik iz kluba, plus porez placen tom tvom g, dolazimo do realne cifre koju je Dule spomenuo oko 210k evra
Misko kada je gostovao u emisiji "U obrucu" je rekao da menadzeri uzimaju od 8-15 % od plate. On je rekao da njegova agencija (citaj on) uzima tacno 10% od plate, ni manje ni vise nego uvijek ovaj procenat, svakog svog igraca bez obzira gdje igra i kolika mu je plata.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
J.Erving napisao:http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=876726

Vise su dali za kazne prosle sezone, nego sto njemu duguju.
Tuga da Kecmana nisu isplatili...decko je izuzetno dobar momak i stvarno je zasluzio i naravno i zaradio...pa ako nista drugo onom trojkom iz Zagreba-koliko sam je puta samo pogledao i pustao drugima. Ne zelim da se mesam puno u stvari u Partizanu,ali za Kecmana sam zaista osetio potrebu da reagujem.
Korisnikov avatar
By MIX57
bokibb napisao:
Jomer napisao:svi smo mi ovde borci za pravdu :D
ovo da je dug prema Lovernju samo 25k nerealno, pa nije igrao za 50k godisnje, verovatno su ostali nesto duzni i za proslu sezonu, Misko se sigurno ugradio za neke pare, jer ga on i doveo iz Valensije a ne neki nas radnik iz kluba, plus porez placen tom tvom g, dolazimo do realne cifre koju je Dule spomenuo oko 210k evra
Misko kada je gostovao u emisiji "U obrucu" je rekao da menadzeri uzimaju od 8-15 % od plate. On je rekao da njegova agencija (citaj on) uzima tacno 10% od plate, ni manje ni vise nego uvijek ovaj procenat, svakog svog igraca bez obzira gdje igra i kolika mu je plata.

Koliko smo onda tek njemu dužni. :D :oops:
By klichkopfc
Sada cujem da smo ozbiljne pare duzni i Klobucaru. Meni stvarno nije jasno, kako su poslovali u nasem klubu. Pa oni nikoga nisu placali, kao da smo imali decu u upravi, a ne razumne i pametne ljude. Place mi se od muke...
Korisnikov avatar
By Lika
klichkopfc napisao:Sada cujem da smo ozbiljne pare duzni i Klobucaru. Meni stvarno nije jasno, kako su poslovali u nasem klubu. Pa oni nikoga nisu placali, kao da smo imali decu u upravi, a ne razumne i pametne ljude. Place mi se od muke...
Meni sve to izgleda kao da je nešto dublje u pitanju. Nešto je trulo u državi Danskoj.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ehhh, da smo imali 3 Bogdana, dva da prodamo i jednog da ostavimo za pelcer mozda bi onda sve ovo sada bilo manje mucno :D
Znamo kosarku (hvala Bogu) odlicno, ali sto ne znamo da poslujemo to je da se covek prekrsti. Mozda bi i bilo neke nade kada ne bi kilavi kumovi sedeli kao fikusi u Upravi!
Korisnikov avatar
By Grobar1971
BogdanB napisao:Vidim da postoje ljudi koji pljuju Kecmana sto je tuzio KKP :doh:
Jedini krivac uprava i niko vise.
Ja imam utisak da je Kecman ovo odradio u dogovoru sa klubom da bi se prvi naplatio i da zbog toga nije išao na BAT nego trgovinski sud.
  • 1
  • 1684
  • 1685
  • 1686
  • 1687
  • 1688
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]