Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Zex88 napisao:Lovernj-zarada 210k.. A mene ovde ubedjuju u 600k.. :lol:
pa jeste transfer 600k ali dolara ili sto je 450k evra, otpisi pola duga prema lovernju i dok se namirio misko dodje na 210k, ne znam sto navijaci cz osporavaju transfere KKP, cak imam utisak da im je krivo :drool: ;) sto njihov klub ne razvija mlade igrace pa to naplacuje prodajom
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:
pa jeste transfer 600k ali dolara ili sto je 450k evra, otpisi pola duga prema lovernju i dok se namirio misko dodje na 210k, ne znam sto navijaci cz osporavaju transfere KKP, cak imam utisak da im je krivo :drool: ;) sto njihov klub ne razvija mlade igrace pa to naplacuje prodajom
Ja se samo borim za istinu.. :P
A ti sad sam sebe demantujes.. :D
450k evra.. Ok,isplati se Zo koji je oprostio skoro sve i kako kazete treba mu isplatiti jos 25k evra. Dakle ostane jos 425k. Sta placate Misku? Harac? Pa vam padne cifra na 210k?
Dakle neko laze ili krade?

Da nije Vucic? :lol:
Korisnikov avatar
By Jomer
svi smo mi ovde borci za pravdu :D
ovo da je dug prema Lovernju samo 25k nerealno, pa nije igrao za 50k godisnje, verovatno su ostali nesto duzni i za proslu sezonu, Misko se sigurno ugradio za neke pare, jer ga on i doveo iz Valensije a ne neki nas radnik iz kluba, plus porez placen tom tvom g, dolazimo do realne cifre koju je Dule spomenuo oko 210k evra
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:svi smo mi ovde borci za pravdu :D
ovo da je dug prema Lovernju samo 25k nerealno, pa nije igrao za 50k godisnje, verovatno su ostali nesto duzni i za proslu sezonu, Misko se sigurno ugradio za neke pare, jer ga on idoveo iz Valensije a ne neki nas radnik iz kluba, plus porez placen tom tvom g, dolazimo do realne cifre koju je Dule spomenuo oko 210k evra
Secas se da se pisalo da ima 100k,da je isplaceno pola,a pola od polovine oprostio..
Voleo bih da pitam Miska,kako je za nepoznatog igraca bez ugovora uspeo da se ugradi toliko.. O porezu.. :lol:
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Zex88 napisao:
Jomer napisao:svi smo mi ovde borci za pravdu :D
ovo da je dug prema Lovernju samo 25k nerealno, pa nije igrao za 50k godisnje, verovatno su ostali nesto duzni i za proslu sezonu, Misko se sigurno ugradio za neke pare, jer ga on idoveo iz Valensije a ne neki nas radnik iz kluba, plus porez placen tom tvom g, dolazimo do realne cifre koju je Dule spomenuo oko 210k evra
Secas se da se pisalo da ima 100k,da je isplaceno pola,a pola od polovine oprostio..
Voleo bih da pitam Miska,kako je za nepoznatog igraca bez ugovora uspeo da se ugradi toliko.. O porezu.. :lol:
Imaš ga često u Strahinjica Bana zajedno sa Edinom :D
Korisnikov avatar
By Jomer
sta da ti kazem coveka ste napadali da ne iznosi informacije, sada kad je izneo na papir sve opet je lopov, dok drugi masu raznim tabelama, pa se predstavlja kao da je svetac, veruj sta hoces ali Lovernj nije bio nepoznat igrac, bio je sampion francuske i igrao je ACB ligu u Valensiji, pre nego sto je dosao, Misko je sam ponudio sam realizovao taj transfer , nesposobnost kluba da ima skautingu se tu naplacuje
Korisnikov avatar
By Lucky
Ne bih ja ni Duletovu svaku uzimao zdravo za gotovo, pogotovo kad se prica o ciframa.
Ono sto meni smeta je teza da ''gospodin'' ceka zaradjeno do beskonacnosti, a onaj koji se drzne da zatrazi zaradjeno je nezahvalnik, a pri tome nikako da definise ponasanje kluba - da li kao gospodsko, domacinsko, lopovsko, nesposobno,...
Jos bi covjek da zadrzi BB a nema cvonjka u kasi - pa pocijepaj svoju slamaricu iz Rusije pa ga zadrzi, ako si dzek.
Malo mu para od Bogdana kojem je dao samo jednu platu. Pa i meni redovno bude mala plata kada se uvalim u minus na racunu, pa ga zato koristim u krajnjoj nuzdi i ne mogu da krivim nikoga za to sem sebe.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:sta da ti kazem coveka ste napadali da ne iznosi informacije, sada kad je izneo na papir sve opet je lopov, dok drugi masu raznim tabelama, pa se predstavlja kao da je svetac, veruj sta hoces ali Lovernj nije bio nepoznat igrac, bio je sampion francuske i igrao je ACB ligu u Valensiji, pre nego sto je dosao, Misko je sam ponudio sam realizovao taj transfer , nesposobnost kluba da ima skautingu se tu naplacuje
Da,Lovernje je bas poznat postao igrajuci u Salonu i mesec dana u Valensiji,pa je pristao da dodje u Parizan i ne igra jer je peti stranac u ekipi.. :P

A sto se tice podataka,meni je samo simptomaticno i indikativno(Savo Milosevic :D ) kako se ta ogromna cifra smanji toliko..
Sto se tice Covica,ne verujem ja njemu nista,ali ga podrzavam iz sve snage jer nervira Kureta. 8-)
  • 1
  • 1683
  • 1684
  • 1685
  • 1686
  • 1687
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]