Stare teme
By konjina
Ja bih voleo kada bi mogli ostvariti neku saradnju (zvaničnu ili.nezvaničnu) sa INSEP-om, da neki njihovi igrači koji su kvalitetni dolaze nama. Bolje nama nego prosječnim francuskim klubovima. Od tamo dolaze veoma talentovani igrači.
Korisnikov avatar
By Zex88
konjina napisao:Ja bih voleo kada bi mogli ostvariti neku saradnju (zvaničnu ili.nezvaničnu) sa INSEP-om, da neki njihovi igrači koji su kvalitetni dolaze nama. Bolje nama nego prosječnim francuskim klubovima. Od tamo dolaze veoma talentovani igrači.
National Institute of Sport and Physical Education (Institut national du sport et de l'éducation physique).
Korisnikov avatar
By BBBbbb
konjina napisao:Ja bih voleo kada bi mogli ostvariti neku saradnju (zvaničnu ili.nezvaničnu) sa INSEP-om, da neki njihovi igrači koji su kvalitetni dolaze nama. Bolje nama nego prosječnim francuskim klubovima. Od tamo dolaze veoma talentovani igrači.
Zvanicna ili nezvanicna, to se zove saradnja sa Miskom. Ovi sto su dosli su Miskovi momci. Svi ti igraci imaju svoje agente, nema tu sta INSEP da saradjuje.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Konjina INSEP je skola, kad navrse 18 (mislim da je 18) oni su slobodni igraci. Treba samo neko da im pridje i ponudi koncept...
Korisnikov avatar
By Lucky
Zna li neko je li zavrsena prica sa onim malim iz Australije (Djeric cini mi se) ?
Koliko se sjecam da smo mu dali 1 godinu da se usavrsi, a od tada su prosle 2 godine.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
:D
Samo si pobrkao za bacanja (FG vs FT).
Dobar mali nema sta.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ma video sam posle :D , nije ni vazno, nisam stigao da ispravim. Mali se osilio, 6 pokusaja za tri. Doduse, garant su mu se odmicali 3 metra.
Zavolece njega Kure... :)
  • 1
  • 1677
  • 1678
  • 1679
  • 1680
  • 1681
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]