Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Vojvoda napisao:Jako sam srecan sto me je demantovao i osvojio ovo, ali je danas bilo jos ociglednije da ima neki problem. Sampion ne sme sebi da dozvoli luksuz da ispusti 5:2 u gemovima.
A sto se tice Federera, samo naklon do poda. Covek u tim godinama igra kao momak, svi da mu pozavide...
Videlo se na kraju da je on psihicki u kanalu,onakav izliv emocija dovoljno govori kroz sta je sve prolazio.. Na kraju je pokazao zasto je #1.. Sada svim snagama da se napadne Sinsinati..

Slika
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Nisam navikao na takvog Novaka. Jebote on je bio olicenje psihicke stabilnosti i uvek je u tim kriznim momentima izgledao jos jace. Danas ga gledam, kao dete neko koje pustis pre milion ljudi, ne zna gde bi. Ovo sada znaci mnogo, nije mala stvar uzeti Vimbldon. Po meni, trebao je da uzme Vimbldon prosle godine, Australijan ove godine i Rolan Garos ove. To je, nekako imam osecaj, bilo njegovo. Meni je samo bitno da prestigne onog smrada Vilandera! Kako mi covek ide na zivce, imam osecaj da ne moze Novaka da gleda ocima...

Baj d vej, jesi li skontao koliko Noletu udarci izgledaju drugacije sada? I forhend i bekhend imaju neku cudnu parabolu i ludacki odskacu nakon udarca o zemlju. Koliko se meni kao laiku cini to nije tako bilo ranije...
Korisnikov avatar
By Zex88
Bas sam gledao intervju sa njim..Ono sto smo pricali i on je potvrdio..Poceo je da sumnja u sebe i to je ono sto ga je kocilo u zavrsnicama..

Cini mi se da su udarci isti.. Kada servira sa mnogo kika,onda lopta odskace tako..Nisam primetio da je udarao drugacije(mozda od nervoze :D ). Svu blizu i dalju familiju sam mu spominjao u drugom delu cetvrtog seta. :oops:

A Vilander i mene nervira. ;)
Korisnikov avatar
By Vojvoda
To je to, uvuce se strah u kosti... Ali mislim da je sada probio tu barijeru i sada moze da pegla ludacki do kraja godine! Ono sto je dobro je da cak i u tako losem psihickom stanju on dolazi do finala, napada prvo mesto na ATP listi i predstavlja strah za protivnika.

Ne znam, kao da hvata lopticu ispod i da je dize vise. Federer npr.kada udari lopticu ona toliko malo odskoci da je u nekoliko navrata Nole bukvalno pizdeo sto ne moze da izvuce to. Dok njemu loptice, bar po meni, od kada radi sa Bekerom imaju neki luk i odskacu poprilicno. Mozda je to neka takticka zamisao, ko ce ga znati...

Slusao sam Vilandera ovde nekoliko puta, covek toliko potcenjuje Noleta da je to strasno! Jednom je cak lupio nesto u fazonu "nije on igrac za velika dela".. Od tada mi jos vise ide na nerve.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Možda od kad šljaka sa Borisom B. ?
Jer vidim da je od Marijana slaba Vajda..
Korisnikov avatar
By Zex88
A na to mislis..Mora tako..Kada je sasece slajsom Federer,loptica vrlo malo odskoci i onda Novak mora bukvalno da je dize sa zemlje,tada moze da je zasece u kontra smeru(ogroman rizik) ili da posalje duboku parabolu(sigurniji udarac). Tada i loptica vise odskace.. A Federer mu je stalno slao te loptice. Vilander se boji da ga Novak ne prestigne,zbog toga ga hejtuje.

Advokat,tu je Vajda.. ;)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Znam da je tu Vajda al od njega slaba fajda.
To sam ti i rekao.
Sve je to isto, Hames, James, Džejms.
To i onako u kolumbijskom jeziku ne postoji.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Slika
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Bila bi žestoka finta da je Rodžer umesto poslužavnika zgrabio pehar namenjen pobedniku Vimbldona i otrčao do svoje lože da proslavi sa svojima, nešto slično jednom dečku rođenom 1986.
By milanezija
Aleksandra Krunić pobedila Kvitovu i plasirala se među 16 najboljih na US Openu
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija