Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Sto se tice Rolan Garosa mislim da ga Nole nece nikada uzeti. Bio sam ubedjen da je ovo njegova godina, sjajni rezultati pre turnira, sreca zbog Jelenine trudnoce i mnogo toga jos mi je davalo neku dozu nade da ce uzeti RG. Voleo bih da gresim, ali definitivno to vise nije onaj isti igrac. Posle izgubljenog Vimbldona prosle godine poceo sam da sumnjam da ce ponovo biti onaj stari, a opet sam se nadao da ce nakon Australijan opena poceti da se vraca na stare staze, medjutim i na tom turniru je pokazao puno slabosti u mecu sa Vavrinkom. Posle ovoga devinitivno mislim da je on zavrsio sa osvajanjem GS... Voleo bih da gresim...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Osvaja Djokica jos 2-3 GS, steta sto je izgubio par njih u proteklih godinu i po, izgurao bi na 10, ali ovako tesko..., mada realno konkurencija mu je sve manja, nema vise klinaca koji imaju ono sto su Djokovic, Nadal i Marej imali sa 20 godina, tako da moze da se bori za najvece titule i posle tridesete, nesto kao Agasi, no videcemo...
Korisnikov avatar
By Zex88
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

KAKAV POTEZ!!
Korisnikov avatar
By Zex88
kakva je Novak cka u poslednje vreme..kadar nevera..
By milanezija
Ja mislim da sa njim nesto u glavi zesce ne stima. Ceo mec bolji i opet su sanse 70-30 za Pederera
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Ja mislim da sa njim nesto u glavi zesce ne stima. [glow=red]Ceo mec bolji[/glow]i opet su sanse 70-30 za Pederera
Ovo je trebalo 3-0 vec da bude..Dzaba,on ce ovo izgubiti..
Korisnikov avatar
By Zex88
TAKO JE BRE!!!! AKO GA OVO PSIHICKI NE DIGNE,NISTA NECE..
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Jako sam srecan sto me je demantovao i osvojio ovo, ali je danas bilo jos ociglednije da ima neki problem. Sampion ne sme sebi da dozvoli luksuz da ispusti 5:2 u gemovima.
A sto se tice Federera, samo naklon do poda. Covek u tim godinama igra kao momak, svi da mu pozavide...
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]