Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Velika sramota ovo za plate sto je ispricao, jbt dovedes klinca ovde u BG drzizas ga bez novca i hrane, a kinzija placas redovno, svaka cast Tepicu,Pavlovicu i Milosavljevicu sto su im pozajmili pare, i ovo ovako vise ne moze, ako ovo leto ne iskoristimo da stabilizujemo klub nista vise od totalnog propadanja nismo ni zasluzili, da isteramo onog silobada i ekipu koja nista ne radi, Danilovic mora moralno da napusti klub jer sve ove dugove je on napravio kad je trener bio VJ i kad se zaigrao sa parama koje nije imao
Korisnikov avatar
By Lucky
Grobar1971 napisao:
Zex88 napisao:Bogdanov intervju NIN-u.
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=87611
Jakovljević se šlogirao čim je pročitao intervju.
I ja sam se slogirao kad sam vidio da u jednom ''sampionskom'' klubu profesionalni igraci zicaju jedni od drugih za hranu.
Ovo je porazavajuce ako je istinito, a ne vidim razlog zbog kog bi BB to izmislio. A mi kao mastamo o timu za sledecu sezonu i ostanku nekog od nosilaca.
Nesto se mora radikalno promijeniti u funkcionisanju kluba. Mozda mozemo traziti krivca u nekom drugom za neravnopravan polozaj u odnosu na CZ, ali koliko nesposobna uprava trebas da budes pa da ti igraci pozajmljuju pare za hranu.
By Jo.
Kad nam politicari budu usli u klub pravicemo Danilovica od blata...
Nista gore od debelih gologuzana koji vole samo sebe i uniste sve cega se dotaknu...

Bojim se da jos nismo dotakli dno...
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Jo. napisao:Kad nam politicari budu usli u klub pravicemo Danilovica od blata...
Nista gore od debelih gologuzana koji vole samo sebe i uniste sve cega se dotaknu...

Bojim se da jos nismo dotakli dno...
Upravo tako. Uvek može gore, a gore će biti kad se ta bagra uvuče u klub i krene da ga pljačka onako pravo kako treba i završimo ne zaledjeni kao komšije nego zacementirani i bez povratka.
Korisnikov avatar
By Lucky
Ako je stvarno tako losa situacija, onda iskoristiti cinjenicu da nam igraci ne odlaze za dzabe zbog dugovanja i prodati sve sto se moze prodati, a onda da Dule pokaze svoju magiju i ne dozvoli da rezultatski potonemo nize od sredine ABA lige. Sreca u nesreci je da je slicna situacija i u vecini ABA ligasa. Daleko je sledeca sezona ali iz ove perspektive ja bih bio zadovoljan sa nekim 5 mjestom i vracenim dijelom dugovanja od para od BB, Zoa, Lea, Bertansa, Gagica.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ja ne znam sta je gore od toga da igraci nemaju pare za hranu? Jedino da nemaju ni stan pa da spavaju na ulici.
Korisnikov avatar
By Lucky
Karaburac napisao:Pa ja ne znam sta je gore od toga da igraci nemaju pare za hranu? Jedino da nemaju ni stan pa da spavaju na ulici.
+1
U ovoj situaciji razlika izmedju lopova politicara i nesposobnih bivsih sportista je jedino u tome sto nam igraci ne odlaze za dzabe (za sada), mada ni to nije beznacajno.
By Edibledi
Ако се прода Богдан за неких 500к, Лео 50к, Гагић 50к и Берта за 250к, требало би исплатити бар део дуговања према свим играчима којима се дугује.
Исплатити стипендије клинцима, плате запосленима у управи и стручном штабу, не рачунајући Дулета, који вероватно има огромну плату. Њему дати две месечне плате (50к) а остатак компензовати са свим глупостима и казнама које је направио у протекле две године. :)
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Možda je Šalić na taj način bačen na dijetu da malo skine koji kilogram i da se ubrzaju njegove kretnje :D.
Mislim da ćemo više dobiti za sve ove nabrojane igrače. Prvenstveno za BB (min 750K) i Bertu (min 400K). Za Duleta se potpuno slažem da mora sam da plati svoje kazne od plate naravno.
  • 1
  • 1654
  • 1655
  • 1656
  • 1657
  • 1658
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]