Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Kako se nije pokazao?
Pa nije imao neku impresivnu statistiku na SP. Bolje smo igrali u petorci sa Jokicem i Jankovicem kao dve cetvroke, nego sa njim na centru. Ocekivao sam vise od njega na SP U 19.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Milutinov je na svetskom odusevio skaute, sta si ti gledao, ja zaista ne znam. Decko je imao 10,7 poena i 5,9 skokova uz 58% za 2 i 79% sa bacanja. Ne znam sta si ti zeleo da vidis, 20 poena i 10 skokova pored Micica, Jankovica, Jokica i ostalih. Vasa je imao 12,9 poena i 4,6 asistencija. Nije sve u statistici.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Milutinov je na svetskom odusevio skaute, sta si ti gledao, ja zaista ne znam. Decko je imao 10,7 poena i 5,9 skokova uz 58% za 2 i 79% sa bacanja. Ne znam sta si ti zeleo da vidis, 20 poena i 10 skokova pored Micica, Jankovica, Jokica i ostalih. Vasa je imao 12,9 poena i 4,6 asistencija. Nije sve u statistici.
Ali zadnje dve utakmice je lose igrao. Pogotovu protiv Amera.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Naravno MO, razapnimo decka sto je lose odigrao protiv sampiona koji je sve prosecno guzio 50 razlike. To sto su fizicki imali ubedljivo najmocniju ekipu isto nije bitno :roll:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Niko ga ne razapinje vec kazem da nema kvalitet za SP i da treba da igra za svoje godiste.
Uzlged Jokic se 6 nedelja oporavlja od bolova u kicmi i kaze da mu je cilj da sto pre zaleci povredu. Znaci nista od njega za EP.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ne mora da igra ni za svoje godiste, ako nece da igra za seniore. Zasto bi morao svake godine da igra? Batali me tih prica o medaljama.
By Edibledi
Милутинову ће више значити метар дана припрема са Крстићем него две године у Партизану.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 40
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]