Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
lowone napisao:Ovaj Nejmar bolje da igra rukomet, a ni tamo ne bi smeo toliko da cima....Jos ovaj objasnjava golmanima da ne izlaze van crte..Dabogda te Cak Noris koristio kao Roll On.... 8-)
+1
Mogao je stati sto puta pre nego sto je izveo penal. Mada sam razocaran kako su Cileanci pucali penale. Odavno neko nije losije sutirao jos od 2011. godine i Brazila protiv Paragvaja u cetvrtfinalu Kopa Amerike.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Lucky napisao:Do kada ce vise tolerisati glumu padavicara Robena ?
Očigledno dok ne prestane da se bavi fudbalom. Čovek pada li pada i računa da će jednom da mu svirne i svirao u 93. da reši utakmicu. Postaje sve tužniji mundijal. Sudije ga unakaziše. Ko je sledeći koga će da poguraju. Nemci, Francuzi, Švajcarci ili možda Grci opet večeras.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nemce je vec progurao Mazic. A Meksiko vec 3 put zaredom kradu u Osmini finala. Prosli put pogodak Teveza neregularan, a 2006. se ne secam tacno sta je bilo, ali znam da je i tada Argentina progurana ako se ne varam. Mozda neki crveni karton za Meksikance.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako ćemo iskreno u jednom napadu su bila dva penala nad Robenom a sudija nije svirao..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Ako ćemo iskreno u jednom napadu su bila dva penala nad Robenom a sudija nije svirao..
Al si ga slagao. :clap: Zasluzio je 4 zuta kartona za simuliranje, a nije dobio ni jedan. Moraju Holandjani da se proguraju.

Edit: Ne mislim da si lazov, ali rekao si potpunu neistinu. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Obiliću,odgledaj tekmu prvo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Obiliću,odgledaj tekmu prvo.
Ja sam gledao i lepo se videlo da je Roben simuator pao 4 puta, a nije dobio crveni karton za tolika padanja.
A sudija je produzio mec samo 30 sekundi iako se zbog penala pauziralo dobra 2 minuta.
A osvezenje je napravio taman da se Meksiko destabilizuje.
Kaze se utakmica ili mec, a ne tekma. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ništa poseti očnog..
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Zex88 napisao:Ako ćemo iskreno u jednom napadu su bila dva penala nad Robenom a sudija nije svirao..
Nije isto svirati penal u 47. minutu prvog poluvremena i 93. minutu i to nepostojeći i rešiti utakmicu. Činjenica da se guraju evropljani.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 35
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]