Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:Ivkovic igra fantasy sto neko onomad rece
Igrao je i Obradovic pa nije nista uradio u Evroligi.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Stefan Markovic je novi plejmejker Unikahe. Nadam se da ce imati vecu minutazu nego u Banvitu. Naviknut je na Endesa ligu i moze da odredi dobro svoj zadatak. Nadam se da ce igrati 20-25 minuta po mecu.
Korisnikov avatar
By Gaja
Barsa dobila Real i sada vodi 2-1 u seriji. Pogodili oko 16 trojki dok Real 5-6. U Realu svi ocajni pocevsi od Rudija preko Rodrigeza do Mirotica. Celu tekmu je vodila Barsa, u jednom trenutku bilo i +20. Koliko je iznenadjenje ovo vodjstvo u seriji Barse toliko i nije zbog lose forme Reala i pre svega Rodrigeza. U cetvrtak se igra cetvrta tekma.
Korisnikov avatar
By Jomer
MILOS OBILIC napisao:Stefan Markovic je novi plejmejker Unikahe. Nadam se da ce imati vecu minutazu nego u Banvitu. Naviknut je na Endesa ligu i moze da odredi dobro svoj zadatak. Nadam se da ce igrati 20-25 minuta po mecu.
bas sam hteo da napisem citam sinoc forum acb, postojala je mogucnost i da se vrati nazad u Valensiju, i jedni i drugi navijaci su protiv dovodjenja Markovica, ovi navijaci iz Malage umiru sto su ga potpisali
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Da li je neko zumirao i čitao sa usana šta je Laso rekao sudijama kada je isključen ili se to radi samo kod nas zbog Duleta.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
jao suđenja braćo moja mila. Ovog se ne bi postidjele ni sudije u Srbiji. Šta im bi večeras? Totalno zakazali.
Elem, drago mi je što je Barsa uzela titulu jer po meni imaju kvalitetniji sastav.
Isključenje i tehnička Lasa zaslužena. Pa ne možeš onako sudijama svaki napad se u facu u nositi, ko zna šta psovati.
Iskreno, Real je više oštećen, ali koliko su i njih puta pogurali, negdje im se moralo vratiti.
Bred Oleson, sjajn igrač.
Korisnikov avatar
By Lepus
I sta bi sada sa najboljim playom Evrope, sta osvoji na kraju godine?
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Lepus napisao:I sta bi sada sa najboljim playom Evrope, sta osvoji na kraju godine?
Kad god je bilo potrebno on je u.ro stvar.
Korisnikov avatar
By Peja
@karaburac, seti se moje price o gubitnicima iz Reala, pricah ja da titule donosi starina H.Karlos
Uze lik mvp titulu sa 35
Korisnikov avatar
By Karaburac
Brate nisam ja tvrdio da su ljudi sampioni, samo sam tvrdio da su vrhunski igraci. Kontam da ovo sve pricas zbog reprezentacije, a ja ih ne bih potcenjivao.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]