Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
za Azaksio,isteko mu je ugovor sad na leto, inace ima sest prstiju na saci, i ne secam se tacno u nekoj ligi u evropi bije prosao lekarski zbog toga i na jednom FM je bio uradjen bolje od Bufona
By objektivni_navijac
čuj sa šest :lol: :lol: :lol:

kako ga neko do sad nije potpisao, pa to je krađa :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bio je Ocoa i na SP 2006. godine i sjajno je branio. Proglasen za 3 golmana turnira posle Bufona i Barteza.
Trazio ga je Junajted, ali je njegov prelazak bio nerealan jer je neprikosloven bio Van der Sar.
Korisnikov avatar
By Antoine
Trebalo je da potpiše za PSŽ posle prvenstva 2010, sve bilo dogovoreno, ali je bio pozitivan na klenbuterol (povećava protok kiseonika u krvi, koriste ga asmatičari) pa su Sveci odustali. Tako je i završio u Ajaccio-u.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meksiko juce izdominirao! kako su samo igrali tacno paseve, siguran prenos lopte, dosta suteva na gol Brazila, odlicna timska odbrana, malo im je falio neki majstor u veznom redu da bi lopta bolje proticala, ali ja sam odusevljen njihovom igrom sinoc, a i protiv Kameruna su bili dobri. jao kako ce prva ozbiljna ekipa (Spanija vec u prvoj nokaut rundi) izbaciti i unakaziti ovaj raspali Brazil to je strasno!
Korisnikov avatar
By Jomer
Hrvati u teskoj situaciji veceras, prvo igraju u Manausu u sred prasume gde je vlaznost preko 80% i gde su jedan Staridz i Sterling crki posle 50 minuta igre, drugo ako izgube veceras bice prva ekipa koja je eliminisana sa SP, sa X isto su u problemu jer moraju da pobede Meksikance sa dva i vise komada razlike, samo pobeda igra za njih veceras, sta mislite da se stave na kladzi, neki singl?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jomer napisao:Hrvati u teskoj situaciji veceras, prvo igraju u Manausu u sred prasume gde je vlaznost preko 80% i gde su jedan Staridz i Sterling crki posle 50 minuta igre, drugo ako izgube veceras bice prva ekipa koja je eliminisana sa SP, sa X isto su u problemu jer moraju da pobede Meksikance sa dva i vise komada razlike, samo pobeda igra za njih veceras, sta mislite da se stave na kladzi, neki singl?
to obavezno ako mi prodju spanci i nederlandjani :D sve pare na komsije!

juce me ubise rusi 1.9 kovta covece a oni jednu Koreju ne mogu da dobiju :doh:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]