Antoine napisao:Gledanje kombinacija Gagića i Dalloa je ekstremno testiranje ljubavi prema klubu.
Antoine napisao:Gledanje kombinacija Gagića i Dalloa je ekstremno testiranje ljubavi prema klubu.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao:Antoine napisao:Gledanje kombinacija Gagića i Dalloa je ekstremno testiranje ljubavi prema klubu.
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Gale napisao:EpicPeja napisao:Mislim da bi bilo dobro da neko bude uz tepica veceras, pokusace suicidPromašiće
AJMO BRACO UZET AMERE
Antoine napisao:aaaaa jel' moguce da je ovako dobra foraGale napisao:EpicPeja napisao:Mislim da bi bilo dobro da neko bude uz tepica veceras, pokusace suicidPromašiće
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
milanezija napisao:Blic kad bi napisao da je danas subota ja bih pogledao na kalendar
MILOS OBILIC napisao:Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2milanezija napisao:Sta fali Macvi, tek smo 15-i u drugoj ligi?Kakva bre Macva, gradski klub.
Pa Šipurske livade koje su osnovane ove godine imaju vise navijaca od Macve, a igraju beton ligu, igraci su samo iz Mesne zajednice Sipurske Livade i igraju besplatno za tim.
Nije da imaju bas vise navijaca, ali Macvu gleda oko 800 ljudi, a Livade oko 350 u beton ligi, a Macva u drugoj.
BogdanB napisao:MILOS OBILIC napisao:Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2milanezija napisao:Sta fali Macvi, tek smo 15-i u drugoj ligi?Kakva bre Macva, gradski klub.
Pa Šipurske livade koje su osnovane ove godine imaju vise navijaca od Macve, a igraju beton ligu, igraci su samo iz Mesne zajednice Sipurske Livade i igraju besplatno za tim.
Nije da imaju bas vise navijaca, ali Macvu gleda oko 800 ljudi, a Livade oko 350 u beton ligi, a Macva u drugoj.
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE