Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Vincent Vega napisao:
Heisenberg napisao:Hteo bih danas 07.06.2014 godine da predvidim da ce [s]Nemacka[/s] Urugvaj biti novi sampion sveta! ;)
Nek' se ponovi istorija :)
Xexe doduse moguce je da postoji neka Brazilska kletva pa da cela Marakana ponovo place, a sto je najjace Urugvaj sasvim realno moze da dobije selekao, malo teze da osvoji ali sto da ne, ova godina nam je pokazala da je sve moguce( Atletiko, Makabi, Cibona itd...).
Korisnikov avatar
By Jomer
surda napisao:Slobodno mi recite da sam lud no mislim da ce osvojiti ili Francuzi ili Englezi :D
za Francuze si u pravu, englezi tesko sa onim hodzsonom, inace treba imati na umu da je prva polovina kostura smrt dok u drugoj ima glat da zaluta neko u 1/4
By surda
Jomer napisao:
surda napisao:Slobodno mi recite da sam lud no mislim da ce osvojiti ili Francuzi ili Englezi :D
za Francuze si u pravu, englezi tesko sa onim hodzsonom, inace treba imati na umu da je prva polovina kostura smrt dok u drugoj ima glat da zaluta neko u 1/4
Da se razumijemo, po trenutnoj formi te dvije repke nemaju sanse (nazovi dobre igre u grupnoj fazi kvalifikacija vise pripisujem protivnicima nego Francuzima samim). Zato i napisah da mi slobodno kazete da sam lud. No nekako imam taj "osjecaj". :D
Nisam siguran postoji li veca prevara od trenera od Hodzsona na prvenstvu...
Mislim da ce, kao i uvijek, biti nekakvih iznenadjenja. Jednom bi trebala to biti i Engleska, a Francuzi bi mogli ponoviti nesto kao 2006te.
Korisnikov avatar
By Antoine
Belgija bi mogla daleko dogurati. Ja se iskreno nadam da su Englezi naučili da pucaju te j.... penale. Kao i svako prvenstvo, navijaću za njih. Mislim da bi Alžir mogao da napravi neko iznenađenje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
MILOS OBILIC napisao:Jel ovo Svetislav Kari Pesic na majci Svajnstajgera ?
Da. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 35

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]