Ma neću da tešim luzere...
dexy napisao:Poređenje Parizanovog žrtvovanja kupa i ovog nije na mestu. Dobro je poznato da je kup došao u mnogo nezgodnom trenutku. pola tima je bilo van stroja zbog povreda a druga polovina premorena. Posle kupa su sledile mnogo važnije utakmice u ABA ligi, jer je trebalo obezbediti učešćae na F4 iste. Za koje važne mečeve čuva Mega svoje igrače? Za one u narednoj sezoni ili neke druge?
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:Megin potez nije taktiziranje.dexy napisao:Poređenje Parizanovog žrtvovanja kupa i ovog nije na mestu. Dobro je poznato da je kup došao u mnogo nezgodnom trenutku. pola tima je bilo van stroja zbog povreda a druga polovina premorena. Posle kupa su sledile mnogo važnije utakmice u ABA ligi, jer je trebalo obezbediti učešćae na F4 iste. Za koje važne mečeve čuva Mega svoje igrače? Za one u narednoj sezoni ili neke druge?
Dobro znaci mi kad taktiziramo mi imamo svoje razloge koji su potpuno legitimni jer su nasi, a kad neko drugi taktizira jer ima neke svoje razloge, onda to nije u redu jer se nadamo da bi taj neko sjebao Zvezdu u polufinalu?
I kad ne budes prvi ti...
dexy napisao:Poređenje Parizanovog žrtvovanja kupa i ovog nije na mestu. Dobro je poznato da je kup došao u mnogo nezgodnom trenutku. pola tima je bilo van stroja zbog povreda a druga polovina premorena. Posle kupa su sledile mnogo važnije utakmice u ABA ligi, jer je trebalo obezbediti učešćae na F4 iste. Za koje važne mečeve čuva Mega svoje igrače? Za one u narednoj sezoni ili neke druge?Mi kad imamo svoje probleme i kad odredjujemo sta nam je prioritet,onda je ok.kad to radi drugi,onda nije.Daj,molim te,koja je to logika.
Kad je tesko-Mesina
Kad je tesko-Mesina
strelac napisao:Misko je dao odlican predlog.Da se igra samo finale.Uz dužno poštovanje, meni je predlog vrhunac gluposti...
Visoke teperature,u halama slaba ventilacja i moze doci do povreda.Jel nam to treba da se neko povredi??
Sta znaci igranje polufinala.Da je to neizvesno,pa ajde.Jedva cekaju da se zavrsi sezona.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Kad je tesko-Mesina
strelac napisao:Nije budalastina,jer su temperature velike,klimatizacija slaba,vazduh suv,a sto je najgore klizav parket.Uslovi za igru jako teski.Kapiram to oko povreda, to je istina, samo ja govorim nešto drugo.
Razumem sta kazes,ali kad pogleds tesko moze doci do iznenadjenja.Naravno da se tako obezvredjuje takmicenje.Takmicenje koje je vec toliko obezvredjeno.
Svi su igrali da ostvare sto bolju poziciju.Imali su priliku da to ostvare na terenu.Liga kao takmicenje zbog sutacija u kojima se nasla,moga je da kaze da se ove godine igra samo finale.Nista se time ne gubi.Skracujes takmicenje,svi se bore da prodju u finale i samim tim igraci imaju vremena za odmor pre obaveze koje ih ocekuju.Masa ovih igraca ce da nastavi reprezentativne obaveze,malte ne bez dana odmora.To nije dobro.
Nedaj boze ,da stvarno doje do povreda.Sta ,onda.
Zato je on i dao taj predlog,jer moze doci do povreda.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]