Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Kakav gangrape Kahe Laboral u Istanbulu. Bjelica sjajan, svi ostali na nivou. Fener ima 0-4 cini mi se, i sada se moze reci da ispadaju.

Sinoc Teodosic i Micov objasnili.
Korisnikov avatar
By kontrabas
@all: Kako vam se cini ovaj novi sistem takmicenja u Evroligi za sad? Da li Evroliga od toga dobija nesto ili vise gubi? To je veciti problem. Koliko se sme produziti vreme pre odlucujucih utakmica, da se minimira problem "tankovanja", znaci gubljenja utakmice kao nevaznu. Kod predjasnjeg sistema Top 16 to takoreci nije ni bilo moguce ili puka retkost. Jer igralo se samo 6 utakmica, kao sada u Evrokupu i svaka je bilo dragocena. Na drugoj strani ukupna snaga Evrolige je svakako ojacala, ima vise timova, koji mogu ravnopravno da se nose sa drugima (CSKA je u odnosu na proslu godinu bez Kirilenka i Sveda slabiji, takodje Barcelona, dok su Real, Himki, itd. znatno jaci), sto se u ovakvom sistemu takmicenja moze bolje videti.
Ja se nekako bojim da se desi da ce za starim sistemom tugovati, jer on je vec bio znatno dobar. Ali ako se ne proba, ne moze da se vidi. Evropska kosarka je dragulj i nadam da ce se jos dugo drzati. Sta vi mislite?
Korisnikov avatar
By Lepus
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Htio sam nesto napisati, ali ni sam ne znam sta.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Lepus napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Hahahaha,da li je moguce da niko nije skontao da je kos neregularan?
Korisnikov avatar
By familija

Gledao sam kraj...nema akcije pre ovog faula Antica kada Ejsi Lou umesto da cuva loptu i da ceka da bude fauliran ide na kos i masi zicer (na 20-ak sekundi pre kraja i +3..katastrofa)...dakle sami su krivi za ovaj poraz...
Korisnikov avatar
By kontrabas

Ja iskreno mislim da ce se ovo Sieni vratiti, da ona nece u final four a Olimpijakos hoce. Olimpijakos ima kvalitet i dobrog trenera i mogu da budu dark horse celog takmicenja, kao sto su - uostalom - bili i prosle godine. Niko ne zasluzuje da izgubi ovako. Istinu za pravo sami su sebi umesili pogacu na kraju; zadnji napad su na primer mogli igrati do kraja. Ali tu je dosolio sudija koji je svirao absurdni faul na Brownu kao i greska na satu. Ne razumem zasto nije doslo do protesta; no valjda je takav morao da se prijavi vec tokom tajmauta, a toga nije bilo. A bogami pitam se i kako bi se tada odvijalo. Da li bi se ponistio kos? Dodale sekunde - no kako da se dodaju, kad ih je bilo i suvise.
Korisnikov avatar
By rudonja
Ovaj sistem EL je mnogo bolji od starog jer ce u njemu sigurno najbolji proci dalje.

FIBA pod hitno mora da ubaci 12 min po cetvrtini i da jos jednom pomeri trojku.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]