Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Drex
dachakg napisao:BRAVO MOMCI! DRUGO MESTO U EVROPI EEEEEEEEJ! Ovi cekali na titulu sto godina!!! ;) :clap:
jbga, momcima svaka čast, ali obzirom na imena, ovo je neuspeh. Da su izgubili od Primorja pa da i opravdamo, ali ovako se radi o pobačaju.
Korisnikov avatar
By Drex
Len ponovo dodelio F4, Barseloni, i domaćin je ponovo siguran učesnik :lol: .

Ovo je stvarno sprdnja, i posle kažu da treba novac da rasipamo na vaterpolo, i da je to sport sa istim pravima kao i svaki drugi.

Prosto mi nije jasno zašto se ove jače zemlje ne udruže i konačno ne naprave neku svoju organizaciju, jer ovaj LEN iz godine u godinu pravi sve veću sprdnju. Na kraju će domaćin biti siguran u finalu, a ostali će igrati za drugo mesto u finalu :(
Korisnikov avatar
By Zex88
Drex napisao:Len ponovo dodelio F4, Barseloni, i domaćin je ponovo siguran učesnik :lol: .

Ovo je stvarno sprdnja, i posle kažu da treba novac da rasipamo na vaterpolo, i da je to sport sa istim pravima kao i svaki drugi.

Prosto mi nije jasno zašto se ove jače zemlje ne udruže i konačno ne naprave neku svoju organizaciju, jer ovaj LEN iz godine u godinu pravi sve veću sprdnju. Na kraju će domaćin biti siguran u finalu, a ostali će igrati za drugo mesto u finalu :(
LEN je najgora sportska asocijacija koja postoji..
Korisnikov avatar
By Zex88
Sve najgore Šoštaru i ekipi..
Korisnikov avatar
By lowone
Ovaj Petjlovic je golman neki kao???????? :? :? :?

Bog te krvavi da mu sraubu sa pola terena skoro.....

Pobeda 10:9 iako smo pocetkom trece gubili 8:4. U 4/4 zamenio Pjetlovica, Mitrovic odbranio sta je trebalo i to je to :D Srecno nam bilo u finalu :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Zelim da cestitam momcima na zlatu,verovao sam u njih uvek.. Takodje Savicu da cestitam jos jedan trofej,sledeci je SP.. Mozete vi to..
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 110
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]