sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
I kad ne budes prvi ti...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao:Што је ово фаул у нападу Васе? Нешто нисам да је Лазић стајао (није стајао залетео се) на паркету са обе ноге (нису биле ни обе ноге на паркету)... Смешно... Ево 6-0 ЦЗ... Браво...Kako kenjkate uvek kada igramo protiv Mege,strasno.. Vasin lakat nisi video ili hvatanje za vrat i grebanje Lukovica,ne brini se dobice Mega..
ЕДИТ: Ово што је урадио Катић, урлик "не зна" пре Дангубине тројке је тахничка. Али наравно ништа...уместо тројка и бацања...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Zex88 napisao:Mislim da se vise vesele pobedi Mege nego PartizanaKure napisao:Што је ово фаул у нападу Васе? Нешто нисам да је Лазић стајао (није стајао залетео се) на паркету са обе ноге (нису биле ни обе ноге на паркету)... Смешно... Ево 6-0 ЦЗ... Браво...Kako kenjkate uvek kada igramo protiv Mege,strasno.. Vasin lakat nisi video ili hvatanje za vrat i grebanje Lukovica,ne brini se dobice Mega..
ЕДИТ: Ово што је урадио Катић, урлик "не зна" пре Дангубине тројке је тахничка. Али наравно ништа...уместо тројка и бацања...
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]