Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
očekujem trofej barcelone.imaju najjaču ekipu po meni,a od povratka olesona krajem zime i najbolje igraju u europi.
od top5 meni najmrskijih ekipa u europi , na final4 su njih 4 :lol:

ako već mogu birati da netko osvoji- maccabi , jer dolaze u statusu underdoga.a uvijek volim najslabiju ekipu na turniru o kojoj se ne priča,a koja je nabrijana do boli.
ako već mogu birati da netko ne osvoji-cska , jer ne podnosim etorrea messinu ,kao ni većinu talijanskh trenera koje smatram prodavačima magle uz časne izuzetke ( banchi, trinchieri)

ako vidim šansu da maccabi kresne cska, uz luzerski mentalitet vođa na parketu i kraj parketa zbornaje komande, to je svakako matchupuša davida blatta (koju igraju godinama ) , koja je otrov za bekove jake na lopti i PnR napade, a cska koliko sam ispratio osim malo flexa , sve im se temelji na hornsu, picku ili izolaciji weemsa.
Korisnikov avatar
By Peja
Zanimljivo koliko se Barca zaboravlja u prognozama , ja sam realno samo od par ljudi cuo da oni osvajaju, uglavnom se temelji Rusi ili Madrid.
By Edibledi
Навијам за ЦСКА а реално је Реал најбољи.
By surda
Pratim ovaj forum vec neko vrijeme. Kontam da je red da se malo i ja ukljucim u rasprave... :)
Kosarku pratim od kada znam za sebe, no ne smatram se nekim veliki poznavaocem igre... Nadam se da ce biti razumijevanja za eventualne "glupe" i povrsne analize :D
Peja napisao:Zanimljivo koliko se Barca zaboravlja u prognozama , ja sam realno samo od par ljudi cuo da oni osvajaju, uglavnom se temelji Rusi ili Madrid.
Jos je Barca u najboljoj formi :D
Svi su pod utiskom pocetka sezone. Mnogo vise se pratila Evroliga zbog Czv i Par. Real je rezultatski apsolutno dominirao, a malo ko je obratio paznju na broj povrijedjenih igraca Barce... Bice to dobar mec. Vrlo lako bi se moglo ponoviti nesto slicnu finalu kupa ove godine.

Za Ruse... Danas naidjoh i na podatak Mesina vs Blat je 8:0. To djeluje bas impresivno i nekako previse, a i osjecaj me uvijek govori da se tako duge serije moraju prekinuti. Nadam se da ipak nece :pray:
Ipak mislim da je piitanje samo da li se moze i treci put zaredom u 3 mjeseca dobiti ekipa poput Makabija. Nisu oni nimalo naivni, jos ako ih krene sut kao sto je znao tokom sezone...
Peja napisao:Moje misli su okrenute Cska, navijam za njih dve godine od onog poraza u finalu (dotad sam pratio Oly zbog Dude) i nadam se da ce oni osvojiti, to ce pored toga imati veliku tezinu za nasu reprezentaciju, imacemo 3 EL sampiona u timu, Teo ce skinuti 'mrak i to ce mozda znaciti da ce krenuti i sa reprezentacijom da osvaja.
Takodje ce ljudi iz Cska lakse pustiti Krstica da igra za Srbiju ako uzmu trofej s obzirom da vuce neke povrede a oni ga placaju za razliku od saveza
Teo i Krle dve godine pocinju sezonu sa Cska sa povredama
Da ne duzim, voleo bih da cujem vasa vidjenja, prognoze, ko ce biti u finalu, ko uzima i MVP?
Ja kazem, Cska Real. Cska, Milos !
Tako nekako i ja razmisljam :)
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Zeberdee napisao:Navijam za finale CSKA-Barsa, pa ko koga zajebe...
+1
Mesini je ovo izuzetna prilika. Nema Zeljka na F4...
Korisnikov avatar
By MileBL
Dueli Mesine i Blata
Messina – Blatt 8:0
2002-03 Evroliga Top 16: BENETTON – Maccabi Elite Tel Aviv 93-80
2002-03 Evroliga Top 16: Maccabi Elite Tel Aviv – BENETTON 83-84
2006-07 Evroliga redni del: CSKA – Benetton Basket 83-67
2006-07 Evroliga redni del: Benetton Basket – CSKA 60-68
2008-09 Ruska liga redni del: CSKA – Dynamo Moscow 86-78
2008-09 Ruska liga redni del: Dynamo Moscow – CSKA 69-71
2013-14 Evroliga Top 16: CSKA – Maccabi Electra Tel Aviv 100-65
2013-14 Evroliga Top 16: Maccabi Electra Tel Aviv – CSKA 76-81