Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
MILOS OBILIC napisao:
Karaburac napisao:Moras li svuda da utrpas tu zensku kosarku?
DA. Kao i sto vi trpate Sarica u sve teme, a covek niti je igrao u NBA, niti za reprezentaciju Srbiju niti Evroligu, tako da ne treba da bude njega u tim temama.
A zenska kosarka ima veze jer je bilo reci o selekciji Radnickog iz Kragujevca cija je ovo tema.
[mod="Gale"]Trodnevni ban zbog spamovanja.[/mod]
Korisnikov avatar
By dachakg
86:54 kraj! Odavno nismo bolje izgledali,mada i ovi vola u dupe nisu mogli da ubodu! Svaka cast momci,na malim utakmicama se osvaja prvenstvo (ide u aba ligu)! :clap:
Korisnikov avatar
By Gaja
Mali rezime...
U veoma opustenoj atmosferi od samog pocetka se videlo kuda vodi tekma. Od pocetka tekme FMP je bio pregazen. Najvece razocarenje mi bio Dundjerski, ocekivao sam neku vrstu dominacije medjutim dosta gluposti je izvodio. Jedini koji je bar malo ostavio pozitivan utisak je Misanovic i to u drugom poluvremenu. Crne rupe u odbrani (bilo koja odbrana) i bunarenje u napadu. Uglavnom ekipa je kao da si skupio basketase sa ulice.

Kod nas svi odlicni mada Bircevic nije u suterskoj formi. Mogu da kazem da Kalina ima bas lep sut, mek izbacaj ali i spor, ali ako ostane sam 80% ce pogoditi. Vratio se Katnic i punom parom napadamo trece mesto. Sledece kolo igramo mozda i najbitniju tekmu u KLS, Mega Vizura. Nadam se da ce nasi momci ratnicki uci u mec i prekinuti seriju poraza ove sezone od njih.
By bunja95
Prosto je neverovatno da Jovan Novak ne moze da dobije malu vecu minutazu,Izgleda da muta bas i ne voli talentovane igrace u svom timu,primer Miljenovica...
Korisnikov avatar
By Gaja
Konkretno ovu tekmu je mogao laganica odigrati i celu jednu cetvrtinu ali prethodne tekme je veoma tesko ubaciti slabog igraca dok ti mac visi nad glavom. Muta ne daje sansu koliko bi trebalo ni Balmazovicu ni Jevtovicu koji skoro uvek sasvim dobro odrade svoje minute. Pogotovo to vazi za Balmazovica. A mislim da Muta gura Jevtu na 5 jer ovaj ne sutira trojke :D Sta ce mu 4 koja ne zna da sutne trojku :)
Jovic bi mogao da preuzme malo vecu ulogu poentera jer iz pika cesto se nadje kod slobodnog bacanja gde moze laganica da sutne ili sa njegovom snagom da krene silovito na sam kos gde bi u 90% slucajeva bio ili faul nad njim ili kos. Uglavnom bolji je sad nego na pocetku sezone ali ne napreduje brzinom kojom sam ja ocekivao.
Korisnikov avatar
By dachakg
Metalac izgubio u Cacku 79:61! :pray:
A da,i samo da napomenem da je nasem "javnom servisu" mnogo vaznije da prenose utakmicu FMP - Partizan,nego utakmicu koja odlucuje o trecem mestu Mega - Radnicki! :evil:
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 295

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]