Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Овај Каун игра меч живота...

ЕДИТ: Размонтирали их 30 разлике...
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Kako je žilav Oli. Dosad bi svaka ekipa bila na minus 15 najmanje s ovakvom igrom Reala.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:
rudonja napisao:Vase prognoze za vcrs????

Jedva cekam da dodjem kuci, odradim trening i zabodem pred TV gledajuci 3 utakmice paralelno!!!

1. Mislim da ce eventualno Teovo igranje malo i poremetiti CSKA, ali opet, bolje da divlja on nego Vims. Dobra stvar za PAO je to sto znaju da mogu da igraju egal sa Rusima, a i igraju u onoj ultrasterilnoj hali pred ruskom burzoazijom.
2. Olimpijakos moze takodje igrati egal sa Realom ako ponove odbranu iz drugog meca u Pireju. Ipak mislim da ce Real proci, tesko mi je da poverujem u suprotno.
CSKA i Real prolaze lagano.
Da se citiram. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Pink Panther napisao:što će dogodine biti zajedničko ateni,istanbulu i zagrebu?
Isto sto i ove Beogradu,samo sto Istanbul ima 3 ekipe. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vidicemo da li cete imati vi para za dve ekipe. Prerano radovanje nije dobro. Vidi nas "majmune" sto smo vec videli nase blizance u Evroligi. Polako ima vremena za euforiju.
Korisnikov avatar
By Lika
Cedevita ima para koliko treba, a Cibona ce sakupiti kroz kanale I to je to.

Sent from my ST21i using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Pink Panther
MILOS OBILIC napisao:
Vidicemo da li cete imati vi para za dve ekipe. Prerano radovanje nije dobro. Vidi nas "majmune" sto smo vec videli nase blizance u Evroligi. Polako ima vremena za euforiju.
pa evo euforičan sam već dva dana, imam pravo biti. imam i izravno korist od svega toga, od financijske do sjajnog životnog iskustva ( putovanja, košarkaški spektakli... )

pare u euroligi nisu problem. liga sve plaća i pokriva.
mi imamo velikih problema,ali se iste nećemo odreći.radi načina na koji smo ju izborili nemamo to pravo.
pa i da budemo topovsko meso, neka to bude sjajno iskustvo i škola za naš mladi tim.
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Žeks, Treba biti i pošten i reći da stranc[…]