Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
rudonja napisao:Vase prognoze za vcrs????

Jedva cekam da dodjem kuci, odradim trening i zabodem pred TV gledajuci 3 utakmice paralelno!!!

1. Mislim da ce eventualno Teovo igranje malo i poremetiti CSKA, ali opet, bolje da divlja on nego Vims. Dobra stvar za PAO je to sto znaju da mogu da igraju egal sa Rusima, a i igraju u onoj ultrasterilnoj hali pred ruskom burzoazijom.
2. Olimpijakos moze takodje igrati egal sa Realom ako ponove odbranu iz drugog meca u Pireju. Ipak mislim da ce Real proci, tesko mi je da poverujem u suprotno.
CSKA i Real prolaze lagano.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mislim da Oly ipak nema sanse, a u Moskvi moze biti svasta. Pao je jako namazana ekipa. Jos uvek.
Nazalost, gledacu samo prvo poluvreme CSKA-Pao.
Korisnikov avatar
By Peja
Mislim da ce veliko cudo biti ako Pao ili crveni odu dalje , Cska i REal veliki favoriti, slazem se da Teo nece bas izdominirati veceras, tj mozda hoce poenterski ali on se vraca, citavu seriju su bez njega bili, mora se osetiti
Procenti, Pao 30 % , Olimpiakos 15 %
Inace bih voleo Cska i Oli na F4
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Zex88 napisao:

Jedva cekam da dodjem kuci, odradim trening i zabodem pred TV gledajuci 3 utakmice paralelno!!!

1. Mislim da ce eventualno Teovo igranje malo i poremetiti CSKA, ali opet, bolje da divlja on nego Vims. Dobra stvar za PAO je to sto znaju da mogu da igraju egal sa Rusima, a i igraju u onoj ultrasterilnoj hali pred ruskom burzoazijom.
2. Olimpijakos moze takodje igrati egal sa Realom ako ponove odbranu iz drugog meca u Pireju. Ipak mislim da ce Real proci, tesko mi je da poverujem u suprotno.
To sam i ja danima tvrdio za Zvezdu Telekom (sinoćna utakmica) pa eno kako se završilo.
Lopta je okrugla, nikad se ne zna..
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:
Zex88 napisao:

To sam i ja danima tvrdio za Zvezdu Telekom (sinoćna utakmica) pa eno kako se završilo.
Lopta je okrugla, nikad se ne zna..
Svi igraju basket. :D
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Žeks, Treba biti i pošten i reći da stranc[…]