Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:Samo za dnevnik ovo sto sada peglaju pirejci, je kopiran sistem KKP iz sezone 2008-2009, dusa me boli zbog nedostatka finansija u tom periodu , bili bi sigurno prvaci evrope,
Tepic,Kecman,Veseli,Velickovic,Lazme je ista kosuljica sto oni danas igraju
Partizan je posle tih sezona(pogotovo posle F4) dobio ozbiljne pare,ali je otišao Dule,a Vlada ih je skucao kako ih je skucao. Macvan,Radule,Džerels,Džavai,Gist,Ejsi,Kurta..
Korisnikov avatar
By Pink Panther
svakako je dobra tema jel nedostatak centara ili novi trend/evolucija.

danas teški centri,kojih i nema toliko,nemogu odigrati više od 15-max 20 minuta. primjer gdje sofa istiskuje tyus( ranije james) ili hines krstića. potrošnja tijela je ogromna, danas je od njih očekuje puno trke, jednostavno nemogu igrati više da ne pati njihova igra pa onda i igra tima.

nba je drugi svijet,zato tamo prolaze visoki i masivni europski centri.jer je drugačija uloga centra,u napadu,ali pogotovo u obrani. nevezano za pravilo o 3 sekunde, svega nekolicina nba timova uopće brani PnR gdje centar ne zonira i napušta reket. mada i to se mijenja, sve više maha uzima small ball koji proizlazi iz škole grega popovicha u kojem uzimaju europska pravila obrane,a taj trend slijede učenici buforda i popa iz atlante,okc, orlanda.

neznam,ja se baš ložim na takve igrače. zato jer su dokaz da sistem može nadvladati nad talentom :D :D :D a i jeftini su jako, možeš naći takvu radilicu za 5 puta manje pare od neke petice da ti da jednak učinak u konačnici.

i dobro neko primjeti,partizan je započeo trend - lasme :clap:
Korisnikov avatar
By Jomer
Nisam zex mislio na to, nego u te dve sezone da se iskesiralo milion dva, za 7,8,9,10,11,12 igraca KKP sigurno bio sampion, ovo sto radi olimpijakos je hibridna kopija tog KKP, a ovo sve posle duleta F4 je pogresno ulaganje
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:Nisam zex mislio na to, nego u te dve sezone da se iskesiralo milion dva, za 7,8,9,10,11,12 igraca KKP sigurno bio sampion, ovo sto radi olimpijakos je hibridna kopija tog KKP, a ovo sve posle duleta F4 je pogresno ulaganje
Pazi,ne mora da znači. Tu zavisi od mnogo faktora. Sećaš se da ste trebali u F4 sezoni da dovedete Palasija i Miloja,a ne Boa i Robertsa. Pa je Jan dobio šansu kad se Čeda povredio. Za Marića niko nije znao,pitanje je da li bi npr uzeli njega da ste imali više para.
Taj ekipa je stvarno bila fizicki i atletski dosta jaka,mogli su da se peglaju sa svima na xy načina..
Korisnikov avatar
By rudonja
Gaj Pnini :angelic-little: :angelic-little: :angelic-little:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
rudonja napisao:Gaj Pnini :angelic-little: :angelic-little: :angelic-little:
:lol:
Na ranu da ga privijes.
Korisnikov avatar
By Zex88
Vincent Vega napisao:Teo igra sutra.
Cska je ultralimitirana ekipa bez njega,pa čak i kad je u svom lošem izdanju.
Korisnikov avatar
By rudonja
Vase prognoze za vcrs????

Jedva cekam da dodjem kuci, odradim trening i zabodem pred TV gledajuci 3 utakmice paralelno!!!

1. Mislim da ce eventualno Teovo igranje malo i poremetiti CSKA, ali opet, bolje da divlja on nego Vims. Dobra stvar za PAO je to sto znaju da mogu da igraju egal sa Rusima, a i igraju u onoj ultrasterilnoj hali pred ruskom burzoazijom.
2. Olimpijakos moze takodje igrati egal sa Realom ako ponove odbranu iz drugog meca u Pireju. Ipak mislim da ce Real proci, tesko mi je da poverujem u suprotno.
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Žeks, Treba biti i pošten i reći da stranc[…]