Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
MookieBlaylock napisao:Slažem se za Spanulisa. Jake noge, može da izdrži duel.
Nego, bilo bi zanimljivo čuti ko skautira za Oli ove undersize centre kao Hajns i Danston, pa i Dorsi. Sve odlični igrači i fajteri. Zna li neko nešto o tome?

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Pa, tesko da je neki skauting kad dovedes prilicno poznatog igraca. Dorsi je igrao u NBA, ja ne pratim narocito NBA, ali sam cuo za njega, tako da on nije nepoznat igrac. Hajns je igrao EL sa Bambergom i cak je u direktnom duelu punio Rasu Nesterovica koji je tad bio prvi centar Olimpijakosa, tako da su ga videli iz bliza, opet nije nepoznat igrac. Sto se Dunstona tice on je imao gotovo perfektnu sezonu u italijanskom prvenstvu pre prelasa u Olimpijakos, opet prilicno poznat igrac. Za mene su pravi ozbiljni skauti oni koji izvuku nepoznatog igraca, kao na primer Mersin sto izvlaci odlicne Amere pocevsi od Mekejleba pa nadalje.
Korisnikov avatar
By Peja
Karabu ne bih da likujem, narocito sto ima jos mec do kraja serije, iako verujem da Oly tamo nema sta traziti, da li si primetio onaj nedostatak pobednickog u Ljulju i 'Cacu' u druge dve utakmice, koje sam ja spominjao u temi reprezentacije
Rodrizez imao cini mi se negativan indeks danas, 0/4 iza linije za tri, saplitanje sa loptom pri kraju, promasena bacanja pri kraju proslog meca...
Lako je na +20 vrsiti egzibicije, protiv Vase Micica na EP,
Korisnikov avatar
By rudonja
ruku na srce oli je stisao u odbani. imali su 3-4 lopte u bunaru, ali je odbrana dobila mec.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Peja napisao:Karabu ne bih da likujem, narocito sto ima jos mec do kraja serije, iako verujem da Oly tamo nema sta traziti, da li si primetio onaj nedostatak pobednickog u Ljulju i 'Cacu' u druge dve utakmice, koje sam ja spominjao u temi reprezentacije
Rodrizez imao cini mi se negativan indeks danas, 0/4 iza linije za tri, saplitanje sa loptom pri kraju, promasena bacanja pri kraju proslog meca...
Lako je na +20 vrsiti egzibicije, protiv Vase Micica na EP,

Nisam mogao da odgledam danas utakmicu, valjda cu uhvatiti peti mec. Brate, pocinjes da mi delujes kao Grobi, lako je Spanulisu protiv danasnjih igraca. :D Tako ti sad krenuo za Spance. :) Ja ih mrzim iz dna duse zbog glumatanja i prenemaganja, nadam se da ce Oli da ih izbaci (mada ni njih ne simpatisem mnogo). Inace, sto se ovoga sto si napisao tice nije lako igrati u Pireju, a svako ima pravo da nekad sjebe mec, jbg dogadja se... Nas vrsni Teodosic ih sjebava celu karijeru.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Real ce sad da ima veliki pritisak da pobedi, a to je prednost Grka jer mogu da odigraju rastereceno. Mislim da je Oly zajebana ekipa i da ce proci dalje.
Korisnikov avatar
By Peja
Priznajem da sam prilicno pristrasan.
Ali fakat je, Caco danas lose odigrao, tj ocajno
Taj prezir se ne odnosi na sve, tj na HOse manuela, Navara i matorog Paua
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma ja nikog od njih ne volim. Cenim njihove igracke kvalitete, ali svi do jednog su mi odvratni. Kad krenu da slazu one face i vrte kosom pri svakom kontaktu gadjao bi ih svinjskom glavom. Sto bi rekao Batum ''Sad bar imaju razlog da se zale'' (nakon sto je zabo Spanca pesnicom) :)
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Karaburac napisao:
MookieBlaylock napisao:Slažem se za Spanulisa. Jake noge, može da izdrži duel.
Nego, bilo bi zanimljivo čuti ko skautira za Oli ove undersize centre kao Hajns i Danston, pa i Dorsi. Sve odlični igrači i fajteri. Zna li neko nešto o tome?

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Pa, tesko da je neki skauting kad dovedes prilicno poznatog igraca. Dorsi je igrao u NBA, ja ne pratim narocito NBA, ali sam cuo za njega, tako da on nije nepoznat igrac. Hajns je igrao EL sa Bambergom i cak je u direktnom duelu punio Rasu Nesterovica koji je tad bio prvi centar Olimpijakosa, tako da su ga videli iz bliza, opet nije nepoznat igrac. Sto se Dunstona tice on je imao gotovo perfektnu sezonu u italijanskom prvenstvu pre prelasa u Olimpijakos, opet prilicno poznat igrac. Za mene su pravi ozbiljni skauti oni koji izvuku nepoznatog igraca, kao na primer Mersin sto izvlaci odlicne Amere pocevsi od Mekejleba pa nadalje.
Nisam ni mislio da su nepoznati, znam i sam za njihove karijere prije Olija. Već mi je zanimljivo što su svi vrlo sličan profil igrača i bez greške se uklapaju u ekipu. Gledam danas Danstona, a vidim Hajnsa iz prethodne 2 sezone.
Korisnikov avatar
By Peja
Pau i Hose ne bi izdrzali u Nba da su 'toliko ljigavi' , Navaro jeste ali on je specifican.
Cak je i Stojakovic jednom rekao da mu je on omiljen igrac
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sta zelis da kazes? Pa pogledaj Lebrona, nikad veci covek, flopuje na svakom koraku :roll: Odvratni su mi. Svaka cast na svom znanju, ali me zivciraju uzasno.

@MookieBlaylock

Pa mene ne cudi to toliko mnogo, postavili su sistem i traze igrace istog profila, zato se dobro i uklapaju. Mene je najvise zanimalo kako ce nadoknaditi odlazak Pere Antica, jer takvog igraca ne mozes da nadjes u Evropi, njegova kombinacija visine, snage i pokretljivosti na pozicij 4 je bila jedinstvena u Evropi. Hajns je vrhunski igrac, meni jedan od omiljenih, ali u poslednje vreme je poplava takvih igraca, manje ili vise dobrih, te se moze naci takav prototip igraca.
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 149

Апсолутно. Мада верујем да је Кампацо имао озбиљн[…]

KK Partizan 2025/26.

Konačno objavismo sastav za KLS: 1) Karlik, Kalat[…]